Hakkında yakalama kararı çıkartılan Ünlü YouTuber Ankara'da gözaltına alındı!

Hakkında yakalama kararı çıkartılan Ünlü YouTuber  Ankara'da gözaltına alındı!

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ünlü YouTuber Oğuzhan Uğur, Ankara'da gözaltına alındığını duyurdu.

YouTuber Oğuzhan Uğur, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda hakkında yakalama kararı olduğunu ve gözaltına alındığını açıkladı.

Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, Ankara'da gözaltına alındığını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yakalama kararı çıkmış. Bu defa Angara’da yakalandım" ifadelerini kullanan Oğuzhan Uğur, daha sonra serbest bırakıldığını ifade etti.

Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde çekildiği fotoğrafı paylaşımına ekleyen Uğur, yakalama kararı gerekçesini açıklamadı.

oguzhan-ugur.jpg

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? GERÇEK MESLEĞİ NE?

Youtube hesabından yayınladığı 'Mevzular Açık Mikrofon' programı ile tanına Oğuzhan Uğur gündemden düşmüyor. Peki, birçok kimlikle tanıdığımız Oğuzhan Uğur kimdir, kaç yaşında? Oğuzhan Uğur ne iş yapıyor?

OĞUZHAN UĞUR'UN YAŞAMI

29 Ocak 1984 yılında Ankara’da doğan Oğuzhan Uğur, müzisyen, yönetmen, senarist, karikatürist ve YouTube yayıncısıdır. Abdullah Öcalan'ın ilk sorgusunu yapan Albay Hasan Atilla Uğur'un oğlu, yönetmen Tuğrul Uğur'un ağabeyidir. Üniversite öğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav’ın yardımcılığını yapmıştır.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi fotoğraf bölümünden mezun olan Oğuzhan Uğur, 2017 yılında Budabi ve Onedio'nun YouTube kanallarında içerikler hazırlamıştır. 38 yaşındaki Uğur, 2022 itibari ile Youtube kariyerini BaBaLa TV'de devam ettirmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN