Senin eksik yanın ne? Sıra dışı kişilik testi...

Senin eksik yanın ne? Sıra dışı kişilik testi...

Son zamanlarda sosyal medyada en çok uygulanan bu görsel test, ne tür bir kişiliğe sahip olduğunuzu doğru bir şekilde belirleyecektir. İlk dikkatinizi çeken resmi seçin ve karakteriniz hakkındaki ipuçlarını öğrenin.

HANGİ KİŞİLİK TİPİNE SAHİPSİNİZ?

karakter.jpg

1. SAVUNMASIZ, HAYALCİ VE HASSAS

Her şeyde olumlu yönler görmeye çalışıyorsunuz, kalbinizi dinlemeyi tercih ediyorsunuz ve kişisel yaşamınızda bir kereden fazla yandınız. Artık duygularınız kadar aklınıza da güvenin.

Her şeye realist bir gözle bakmayı reddediyorsunuz, bulutlarda süzülmeyi, hayallere dalmayı ve hülyalarınızın peşinden gitmeyi seviyorsunuz. Sen çok yaratıcı bir insansın, dünyayı daha iyi hale getirebilecek eşsiz bir insansın ama bir parça da aklını kullanmalısın.

İlkelerinize sadık olun ve insanların başınıza çöreklenmesine izin vermeyin. Biri seni incitir veya kırarsa, hayatınızdan biranda çıkarın.

2. ÖNGÖRÜLEMEYEN, NEŞELİ VE CESUR

Hareketsiz oturmanız zor, bu nedenle rutin işler yaparken gözlerinizin önünde hayaller kuruyorsunuz. İlerlemek için kendinizi sürekli beslemeniz gerekiyor. Bu hayatta daha fazla risk alın, eğlenin, çılgınca bir şeyler yapın. Hayatınız bir tatil gibidir, arkadaşlarınız sizden sıkılmanın kesinlikle imkansız olduğunu kabul ediyor.

Aceleci davranışlarda bulunursunuz, sonuç her zaman yanılmanız olacaktır. Bu yüzden karar alırken acele etmeyin. Yaşadığınız her günün tadını çıkarmaya çalışıyorsunuz ve geçmişe takılıp kalmıyorsunuz. Bu mükemmel bir konumdur.

3. KENDİNE GÜVENEN VE SIRA DIŞI BİR KİŞİLİK

Yaratıcılığınız ve hayal gücünüz ancak imrenilebilir. Görünüşe göre yaratıcı yanınızla herhangi bir olumsuz durumdan kurtulabilirsiniz.

Sadece kendinize güvenmeyi ve sorunlarınızı kendiniz çözmeyi tercih ediyorsunuz. Asla kimseden yardım istemiyorsunuz çünkü gururlu ve bağımsızsınız, özgürlüğünüze ve yaşam tarzınıza değer veriyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN