Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw aşkında şok ayrılık! Ebru Gündeş terk edildi!

Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw aşkında şok ayrılık! Ebru Gündeş terk edildi!

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 6 aydır aşk yaşadığı ve evlenme kararı aldığı Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw tarafından terk edildi. Birlikteliklerini gözlerden uzak tutmak için çabalayan çift, geçen haftalarda da evlilik kararı almıştı. Ancak evlilik beklerken ayrılık geldi!

Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw yollarını ayırdı. 6 aylık ilişkinin bitme sebebi ise herkesi şaşırttı. İşte Ebru Gündeş ile Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'un ayrılık sebebi...

Mayıs ayından bu yana Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşayan, Türkiye'nin en güçlü seslerinden birine sahip olan şarkıcı Ebru Gündeş, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor. İlişkilerini sır gibi saklamayı tercih etse de zaman zaman hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Ebru Gündeş, özel hayatındaki son gelişme ile duyanları şoke etti.

EVLİLİK BEKLERKEN AYRILIK GELDİ

Mayıs ayında Khoshnaw'ın, ünlü sanatçıya Dubai'de evlenme teklif ettiği iddiasıyla birlikte çiftin nikâh masasına oturacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak beklenen olmadı. Sürpriz ilişki, iddialara göre yaklaşık 10 gün önce sona erdi.

ebru-gundes.jpg

AYRILIK SEBEBİ YOĞUN KONSER PROGRAMI

İddiaya göre Ebru Gündeş-Rassan Khoshnaw aşkının bitmesinin en temel nedeni Ebru Gündeş'in yoğun iş temposu. Çiftin, Gündeş'in konser yoğunluğu nedeniyle görüşemediği ve bu duruma Rassan Khoshnaw’un karşı çıktığı öğrenildi.

Çiftin yakın çevresi de Gündeş'in konser yoğunluğu karşısında sevgilisinin ayrılma kararı aldığını doğruladı. İlişkilerini sessiz sedasız bitiren çiftin artık birbiriyle konuşmadığı öğrenildi. Ebru Gündeş, ayrılığın hemen ardından kızı Alara'yla birlikte Dubai'deki evine gitti.

HAYRANLIK AŞK GETİRMİŞTİ!

İnşaat, mobilya ve pazarlama şirketleri ile büyük bir servet sahibi olan Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw (28), şubat ayından itibaren Ebru Gündeş'i markaja almıştı.

Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesini kaçırmayan ve hep en ön sıradan izleyen Rassan Khoshnaw’un çabaları sonuç vermiş ve ikili tanışmalarının ardından yeni bir aşka yelken açmıştı.

Mayıs ayından itibaren birlikte olan çift, geçtiğimiz günlerde evlilik kararı almıştı.
28 yaşındaki Rassan Khoshnaw, sevgilisi ünlü şarkıcıya 1.8 milyon dolar, yani 33 milyon lira değerinde yüzükle evlilik teklif etmişti.

Geçen aylarda bir mekanda sahne alan Ebru Gündeş, ilk defa yüzüğü ile sahneye çıkmıştı.

Büyük bir servetin sahibi olduğu bilinen Rassan Khoshnaw, evlilik teklifi için Dubai'nin ünlü Burj El Arab binasındaki otelin son üç katında bulunan, geceliği 25 bin dolar olan kral dairesini kiralamıştı. Sık sık Dubai'ye gidip gelen Ebru Gündeş evlenince tamamen buraya yerleşmeyi planlıyordu. Ancak evlilik değil ayrılık geldi. Gündeş’in planları da şimdilik ertelenmiş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN