Mehmet Ali Erbil, yalın ayak perişan halleri şoke etmişti! Sebebi ortaya çıktı!

Mehmet Ali Erbil, yalın ayak perişan halleri şoke etmişti! Sebebi ortaya çıktı!

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Kadıköy'de yalınayak bir halde merdivende otururken görüntülenmişti. Ünlü şovmenin perişan halini görenler şoke olmuştu. Bu durumun nedeni ise daha sonra ortaya çıktı. Erbil’in Hollywood yapımı The Hope adlı filmde rol aldığı ve o sahnenin film setinden olduğu anlaşıldı.

Son dönemde çektiği TikTok videolarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil’in Hollywood yapımı The Hope adlı filmde rol aldığı öğrenildi.

Hollywood yapımı 'The Hope' (Umut) filmi oyuncuları Bebek'te gazetecilerle bir araya geldi. Mehmet Ali Erbil; Esra Sönmezer, Gizem Lidya Denizci ile oynadığı filmle ilgili "Özellikle final sahnesi çok etkileyici.

Oyuncu Mehmet Ali Erbil, Hollywood yapımı The Hope adlı filmde rol alıyor. Filmde Alzheimer hastasını canlandıran Erbil, "Role hazırlanırken bakım evlerini gezdim ve bu hastalıkla mücadele edenleri gözlemledim" diye konuştu. Filmi izleyecek olan seyirciye bir de tavsiyede bulunan Erbil, “Biz çekimlerde çok ağladık, seyirci yanına mendillerini alsın" dedi.

mehmet-ali-erbil.jpg

NE YAZIK Kİ LİNÇE HAZIR BİR TOPLUM OLDUK!

Filmde Alzheimer hastası bir adamı canlandıran Erbil, Kadıköy'de yalın ayak çekildiği görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle ilgili de şöyle konuştu: "İnsanımız bunu şov için yapıyor, video çekiyor gibi birçok yorumda bulundular. Ne yazık ki linçe hazır bir toplum olduk ama ben bu tarz durumlara aldırış etmiyorum artık.''

Rolüne nasıl çalıştığı sorulan Erbil, "Birçok bakım evini gezerek Alzheimer hastalarını yakından tanımaya çalıştım. Hastalık hakkında çok şey öğrendim'' dedi.

ERBİL'İN YALIN AYAK PERİŞAN HALLERİ ŞOKE ETMİŞTİ!

Türkiye'de magazin dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil sık sık ilginç haberlerle gündeme geliyor. Son dönemde TikTok videoları konuşulan Erbil, bu kez de Kadıköy'deki görüntüleri ile gündeme gelmişti.

mehmet-ali-erbil1.jpg

MERDİVENLERDEKİ HALİ ÇOK KONUŞULDU

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Kadıköy'de yalınayak bir halde merdivende otururken görüntülenmişti. Oldukça perişan ve halsiz olduğu görülen Erbil'in TikTok videosu çekmek için o halde olduğu iddia edilmişti.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle vaktini çoğu zaman evde geçiren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, TikTok hesabı açarak videolar yayınlamaya başlamıştı.

Bu süreçte sık sık canlı yayınlar yapan Mehmet Ali Erbil, Kadıköy'de merdivenlerde ayakları çıplak halde otururken kameralara takılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde TikTok'ta dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile canlı yayın yaptığını zanneden Erbil'in bu sefer de TikTok videosu çekmek için yalın ayak sokağa çıktığı iddia edilmişti.

O GÖRÜNTÜLER FİLM SAHNESİYMİŞ

Erbil'in perişan bir halde merdivende oturduğu anların aslı ise ortaya çıktı. Mehmet Ali Erbil’in o görüntülerinin The Hope adlı filmden bir sahne olduğu anlaşıldı.

Erbil, sosyal medyadan da yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN