Herkes koşa koşa üyeliğini iptal ettirmeye gidiyor! EXXEN’e öyle bir zam geldi ki kullanıcılar isyanda…

Herkes koşa koşa üyeliğini iptal ettirmeye gidiyor! EXXEN’e öyle bir zam geldi ki kullanıcılar isyanda…

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital içerik platformu EXXEN, yeni bir zam haberi ile gündeme geldi. Bu zamdan sonra çoğu kişinin üyeliğini İptal edeceği düşünülürken bazı kullanıcılar sosyal medyadan isyanlarını dile getirdi. EXXEN’in bu sene aldığı dördüncü zam herkesi şaşkına çevirdi.

Komediden drama çeşitli yarışma platformlarından Şampiyonlar Ligi maçlarına kadar birçok içeriği kullanıcılarla buluşturan EXXEN, son haftalarda Şampiyonlar Ligi maçlarının öncesinde çökmeler ve erişim sorunlarıyla karşı karşıya kalmıştı. Kullanıcılar ise bu durumdan oldukça şikayetçi iken platform yeni bir kararla zam yapacağını açıkladı.

BU YILIN DÖRDÜNCÜ ZAMMI

24 Kasım itibariyle platformdaki bütün aboneliklerinde zam yapılacağını açıklayan EXXEN, bu yılın en çok zam yapan dijital içerik platformları arasında yer aldı. Yeni aldığı kararla dördüncü zammını açıklayan platform, reklamlı paketini yıllık 966 liraya yükseltti. Bu kapsamda baktığımızda aylık 83 TL olan platform önceden 70 liradan alınıyordu. Bunun yanı sıra yıllık reklamsız üyelik ücreti ise 1380 lira oldu. Bu da aylık 115 liraya tekabül ediyor.

yeni-proje-1-004.jpg

GÜNCEL EXXEN FİYATLARI

Paket Türü

İlk Fiyat (TL)

İndirimli Fiyat (TL)

Yıllık Reklamlı

70.40

83.00

Aylık Reklamlı

84.50

99.90

Yıllık Reklamsız

97.40

115.00

Aylık Reklamsız

116.90

137.90

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN