İbrahim Tatlıses oğlunu yok saydı

İbrahim Tatlıses oğlunu yok saydı

İbrahim Tatlıses, çocuklarıyla ilgili yaptığı bir paylaşımda oğlu Ahmet Tatlıses'in adını geçirmedi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından çocuklarıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlıses'le ilgili hiçbir ifade kullanmaması dikkatleri çekti.

3360203-4732b126ecda3e6cb554fd206752d72c.jpg

Kızı Gülşen ile çekildiği fotoğrafını yayınlayan ünlü türkücü, gönderisinde şu ifadelere yer verdi: "Bu benim Gülşen'im, kimseyle kavga etmez. Bir de Gülden'im var babası hep duasındadır. Artı bir de Melek'im var o da babasının doktoruyla ilaçlarıyla uğraşır. Bir de Elif'im var ki sormayın! 'Nasılsın baba?', 'Süperim kızım.', 'Ben de süperim baba.' deyip bitiriyor beni. Bir de Dilan var ki keşke erkek olsaydı. İdo'daki edep ve saygı da herkese örnek olacak boyuttadır. Bunların duası bana yeter de artar bile. Allah bunları bana çok görmesin."

61ee41a666a97c4972e33c50.jpg

Paylaşımında tek tek çocuklarından bahseden İbrahim Tatlıses'in, büyük oğlu Ahmet Tatlıses'in adını geçirmemesi dikkatlerden kaçmadı. İbrahim Tatlıses, beyin ameliyatı geçiren oğlu Ahmet Tatlıses'i ameliyatın ardından aramamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN