İbrahim Tatlıses yarıştan vazgeçmedi! O partiden beşinci kez aday adayı oldu: Daha öncekiler...

İbrahim Tatlıses yarıştan vazgeçmedi! O partiden beşinci kez aday adayı oldu: Daha öncekiler...

AKP'den daha öncesinde de dört defa aday adaylığını koyan İbrahim Tatlıses, bu gelenekten vazgeçmedi ve beşinci başvuruda da bulundu. Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…

14 Mayıs günü düzenlenecek olan genel seçimlerde milletvekili adayı ve aday adayı olmak için partilerde başvuru süreci devam ediyor. 2023 seçimi için ünlüler de milletvekilliği olma adına adım attı.

Daha önceleri AKP'den dört defa aday adaylığını koyan İbrahim Tatlıses, tekrardan AKP'den milletvekili aday adayı olma adında başvuru yaptı.

Tatlıses aday adaylığı başvurusu belgesini AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı'na iletti.

ibrahim tatlıses

Aday olmasının ardından ilk açıklamalarına yer veren Tatlıses şu ifadelere yer yerdi:

'BİR 100 DEFA DAHA OLURUM'

"Urfa'ma hizmet için varım. 50 kere aday adayı oldum, Urfa'm için bir 100 defa daha olurum. Benim gayem Şanlıurfa’nın sorunlarını çözmek. Şanlıurfa’ya hizmet etmek. Şanlıurfa siyasetine yeni bir soluk getirmek. Anlayacağınız hep Şanlıurfa hep Şanlıurfa diyorum.'

'Yine diyorum ben Şanlıurfa’ya hizmet soluğu getireceğim sanatta Şanlıurfa’ya hizmetim belidir. Şimdi siyasi hizmet getirmeye talibim. Eğer Şanlıurfalı hemşerilerim beni bu göreve laik görürlerse, bende şahsım adına hiç bir hemşehrimini yarı yolda bırakmayacağım. Sizin nezdinizde söz veriyorum. Şanlıurfa’ma güzel eserler ve güzel hizmetler bırakmak istiyorum. Şanlıurfa’nın sorunlarını cesurca dile getireceğim."

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN