İbrahim Tatlıses'i Kanlı Bıçaklı Düşmanı Mahsun'la Vurdu! Bakın Oğlu Ne Paylaştı? İmparator Çıldıracak

İbrahim Tatlıses'i Kanlı Bıçaklı Düşmanı Mahsun'la Vurdu! Bakın Oğlu Ne Paylaştı? İmparator Çıldıracak

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmed Tatlı arasında sular durulmuyor. Karşılıklı hamlelerde bulunan baba-oğul'un tartışması mahkemeye taşındı. Ahmet Tatlı babasın vasi davası açarak mal varlıklarına şerh koydurdu. Bununla da yetinmeyen Ahmet Tatlı, babasının küs olduğu Mahsun Kırmızıgül üzerinden sert bit paylaşım yaptı. İşte İbrahim Tatlıses'i kızdıracak paylaşım.

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses, bugün Instagram hesabından yine kafaları karıştıracak bir video yayınladı. Babası İbrahim Tatlıses'in kendisinin vurulduğu gece kasalarını boşalmasıyla suçladığı oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik mahkemeye taşınmış ve baba - oğul arasında gerilim yükselmişti. Eski eşi Adalet Durak ise giyimine ve inancına hakaret ettiği gerekçesi ile eski eşi İbrahim Tatlıses'e dava açmıştı. Tatlıses'in oğlu Ahmed Tatlı bu defa babasının tartışmalı olduğu Mahsun Kırmızıgül şarkısı ile gönderme yaptı? Bakın neler paylaştı?

ahmettatlises.jpg

BABASINI MAHSUN KIRMIZIGÜL İLE VURDU

İbrahim Tatlıses ve oğlu arasındaki tartışma gittikçe alevlendi. Tatlıses'in vurulduğun gün kasayı boşalttı dediği oğlu Ahmed Tatlı babasının açıklamalarından sonra vasi davası açtı. Vasi davasıyla beraber şerh koyulan malların hacizlik olduğu ortaya çıktı. Çoğu kişiye borcu olan Tatlıses'in devlete de borçlu olduğu belgelerle yayınlandı.

ibrahimtatlises1.jpg

Yazılanlar hakkında açıklama yapmayan İbrahim Tatlıses, sessizliğini korurken oğlu Ahmed Tatlı'dan sosyal medya hesabı üzerinde göndermeli bir paylaşım geldi. Babasının Kral kim tartışmasıyla arasının uzun süredir bozuk olduğu Mahsun Kırmızıgül'ün şarkısı ile video paylaşan Ahmet Tatlı, açıklamaya ise sert bir not düştü.

mahsunibo.jpg

BABASINA GÖNDERMELİ ŞARKI

Ahmet Tatlıses, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Tatlıses, son olarak Instagram'dan babasının kavgalı olduğu Mahsun Kırmızıgül'ün "Yıkılmadım ayaktayım" isimli şarkısıyla deniz kenarından video yayınladı. Not düşerek paylaştığı video da babasına gönderme yaptı.

1459333.jpg

Paylaşım ise kısa sürede sosyal medyan gündemine oturdu. Ahmed Tatlı'nın Mahsun Kırmızıgül'lü paylaşımının küs olduğu babası İbrahim Tatlıses'e gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

whatsapp-image-2022-08-18-at-16-53-53.jpeg

VİDEOYA MANİDAR NOT! BEN BİR ŞEY DERSEM...

Türkücü ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün Yıkılmadım şarkısı ile video atan Ahmet Tatlı paylaşımına is şu notu düştü:

"Laf sokmayı biliriz. Biz de biliriz lafı inceden işleyip derinden sokmayı. Ama kalp kırmak cahillerin işidir kimse kendine pay çıkarmasın. Ben bir şey yaparsam orası burası değil"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN