İddialar gündemden düşmüyor: Efsanevi grup Rammstein dağılıyor mu?

İddialar gündemden düşmüyor: Efsanevi grup Rammstein dağılıyor mu?

Alman müziğinin efsanevi gruplarından Rammstein’in dağılmak üzere olduğu söyleniyor. Ülke medyasında, grup üyelerinden Till Lindemann aleyhindeki iddiaların gruptaki diğer isimleri yıprattığı kaydedildi.

Almanya’nın 30 yıllık köklü rock gruplarından Rammstein’ın dağılmak üzere olduğu bildiriliyor. Bild gazetesinde yayınlanan bir haberde, grubun solisti Till Lindemann hakkında cinsel istismar iddialarının diğer üyeleri kötü etkilediği söyleniyor.

Litvanya'nın Vilnius kentinde gerçekleşen konser öncesinde yapılan bir etkinlikte, 24 yaşındaki bir kadın hayranına 60 yaşındaki Lindemann’ın cinsel istismarda bulunduğu iddia edilmişti.

Rammstein’ın resmi kanallarından yapılan açıklamada, “İddia edilenler şeylerle ilgimiz yok. Bu konuyla ilgili herhangi bir resmi soruşturmaya dair bilgimiz yok” ifadeleri kullanıldı.

DAĞILMA İHTİMALİ MASADA

Litvanya’daki olaya ilişkin iddialardan sonra, Almanya'da yayınlanan NDR ve Suddeutsche Zeitung'da Lindemann'ın şirketinde cinsel istismara maruz kaldığını iddia eden başka kadınlar gündeme düştü.

Bild gazetesinde yayınlanan son haberde ise, Till Lindemann hakkında çıkan haberlerin Rammstein’ın diğer üyeleri arasında endişe kaynağı olduğu ve grup üyelerinin dağılmayı tartıştığı kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN