İleri zatürreye yakalanmıştı: Türkan Şoray'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

İleri zatürreye yakalanmıştı: Türkan Şoray'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

İleri zatürre teşhisiyle bir aydır tedavi gören Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray'dan güzel haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan sanatçı, "Bugün doktorla randevum vardı, iyileştiğimi söyledi." dedi.

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Türkan Şoray'a ileri zatürre teşhisi ile bir aydır tedavi görüyordu. Sanatçının doktoru hastalığı atlatması için dinlenmesi gerektiğini söyleyerek "Bahçede bile yürüme" demişti.

1-006.jpg

Ardından riskli durumu devam eden Türk sinemasının Sultan'ı, 2 haftalık karantina sürecine girerek istirahate çekildi.

5.jpg

Öte yandan Türkan Şoray, tedaviye başladığında, 6-10 Mayıs tarihleri arasında KKTC’de Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma programına da doktorların seyahat izni vermemesi nedeniyle katılamamıştı.

2-002.jpg

'İYİLEŞTİM'

Evinde istirahat eden Türkan Şoray'dan hayvanlarını sevindirecek haber geldi. Son durumunu kişisel sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan usta isim şu ifadeleri kullandı:

4.jpg

"Bir aya yakındır zatürre tedavisi görüyordum. Bugün doktorla randevum vardı, iyileştiğimi söyledi. Doktorlarımız başımızın tacı."

ekran-alintisi.jpg

78 yaşındaki sanatçının paylaşımına sevenlerinden geçmiş olsun mesajları yağdı.

3-002.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN