İlk önce hangi çay bardağının dolacağını kimse bulamıyor! 11 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

İlk önce hangi çay bardağının dolacağını kimse bulamıyor! 11 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Bulmaca IQ testi: Bu beyin bulmacasında, resimde ilk önce doldurulacak çay fincanını belirlemeye çalışın. Bu zeka oyununu 11 Saniyede çözebilir misin?

Boş zamanlarınızda zeka bilmeceleri ve bulmacalar çözmeyi seviyor musunuz, o zaman bu zeka oyunu tam size göre! Beyin Bulmacaları, bulmacalara eğlenceli bir unsur ekleyerek basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Bu tür IQ Bulmacaları altında, problemi dikkatli bir şekilde analiz etmeniz ve analitik ve mantıksal akıl yürütme becerilerinizi kullanarak cevaba ulaşmanız gerekir. Cevap hemen önünüzde olmayacağından, çözüme ulaşmak için yaratıcı düşünmeniz gerekir. Bu yüzden, resimde ilk önce dolacak olan çay fincanını belirlemeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

1-016.jpg

RESİMDE ÖNCE HANGİ ÇAY FİNCANININ DOLACAĞINI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde hangi çay bardağının önce dolduğunu tahmin etmeniz gerekiyor. Aktif bir zihin, kolay olduğu için bu bilmeceyi 11 saniyede çözebilir. Cevaba ulaşmak için biraz daha basit bir süreç kullanın. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

DOĞRU FİNCANI BULDUN MU?

Bu zeka oyunu, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur. Söylesene, bu IQ bulmacasında ilk önce dolacak olan çay fincanını bulabildin mi?

Bu beyin bulmacasında yapmanız gereken tek şey, çayın çay fincanlarına akacağı bağlantılara bakmaktı. Çay fincanına bakarsak hayır. 4, yol başlangıçta engellendi. Çay fincanı 9 yol sonunda engellendi ve yolun ortasında bir abluka olduğu için 7 de önce dolmayacak.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Yani, bu akıl bulmacasının cevabı, resimde ilk olarak 5 numaralı çay fincanının doldurulacağıdır. Bu bulmaca zordu ama çözmek için daha az süre ve beyin gücü gerektirdiğinden basitti. Ancak cevabı sadece birkaç saniye içinde bulmanız kesinlikle harika bir duygu.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN