İsmail Türüt'ten Trabzonspor şampiyonluk şarkısı: İmparator Abdullah yaptın yapacağını

İsmail Türüt'ten Trabzonspor şampiyonluk şarkısı: İmparator Abdullah yaptın yapacağını

Karadenizli sanatçı İsmail Türüt, Süper Lig'de 38 yıl radan sonra şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor için şampiyonluk şarkısı yazdı. Ünlü sanatçının "Sevdamız Bordo Mavi" adını verdiği şarkı kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Karadenizli sanatçı İsmail Türüt, Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'a şampiyonluk şarkısı yazdı.

Tarihi bir sezonu geride bordo-mavili kulübün, yıllar sonra ulaştığı şarkıyı konu alan "Sevdamız Bordo Mavi" adlı şarkı sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu. Sözleri ve bestesini Trabzonsporluluğuyla bilinen İsmail Türüt'ün yaptığı şarkı, bordo- mavili taraftarlar tarafından çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Ünlü sanatçının oğlu Miraç Türüt, sosyal medya hesabı aracılığıyla şarkıyı paylaşarak "Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu" açıklamasında bulundu.

Abdullah Avcı yönetiminde elde edilen şampiyonluk için daha önce Şevval Sam ve Rafet El Roman da şarkı yazmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN