Rafet El Roman'dan şampiyon Trabzonspor'a sürpriz

Rafet El Roman'dan şampiyon Trabzonspor'a sürpriz

Şarkıcı Rafet El Roman, Süper Lig'in bu yıl ki şampiyonu Trabzonspor için şarkı besteledi. Çocukluğundan bu yana Trabzonspor'u desteklediğini belirten Roman, yarın şarkısını müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Çocukluğundan bu yana Trabzonspor'u desteklediğini belirten şarkıcı Rafet El Roman, Trabzonspor için 'Işıl Işıl' adını verdiği bir şarkı yaptı.

Şampiyonluk akşamında şarkının kısa bir bölümünü takipçileriyle paylaşan El Roman'ın şarkısı kısa sürede beğeni toplamıştı.

Çocukluğundan bu yana Trabzonspor'u destekleyen Rafet El Roman, uzun yıllardır üzerinde çalıştığı ve "Işıl Işıl" adını verdiği Trabzonspor şarkısını 22 Mayıs Pazar günü saat 12.00'de camianın ve müzikseverlerinin beğenisine sunacak. Şarkıcı, bordo mavili kulüple özdeşleşmiş kelimeleri barındıran şarkısını tüm Trabzonspor camiasına armağan ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN