Kamera arkası görüntüleri bile sosyal medyayı salladı! Bensu Soral'dan hayranlarına büyük sürpriz

Kamera arkası görüntüleri bile sosyal medyayı salladı! Bensu Soral'dan hayranlarına büyük sürpriz

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Akın Akınözü, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu ve İlayda Çevik'in de rol aldığı 'Tuzak' adlı dizide 'Ceren Gümüşay' karakterini canlandıran Bensu Soral, kamera arkası görüntüleriyle sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun paylaştığı kareler çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Cam Tavanlar' adlı dizide 'Leyla' karakterini canlandırdıktan sonra dizinin ekranlara veda etmesiyle bir süre ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Bensu Soral, TV8'in iddialı dizisi 'Tuzak' ile ekranlara geri döndü.

İlk bölümü 19 Ekim'de yayınlanan ve TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Akın Akınözü, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu ve İlayda Çevik gibi oyucuların yer aldığı dizide 'Ceren Gümüşay' karakterini canlandıran Bensu Soral, sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu, paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyayayı adeta salladı.

tuzak.jpg

ÇOK SAYIDA YORUM VE BEĞENİ ALDI

'Tuzak dizisinde' Akın Akınözü ile başrolde yer alan ünlü oyuncu Bensu Soral, instagram hesabında dizinin kamera arkası görüntülerini yayınladı. Ünlü oyuncunun paylaşımı hayranları tarafından çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Oyuncunun fotoğraflarına; “Kraliçe”, “Muhteşem oyunculuk” ve “Bebek gibisin” şeklinde yüzlerce yorum yapıldı.

İşte ünlü oyuncunun 'Kamera arkası #tuzak' diyerek paylaştığı ve hayranlarının yorum ve beğeni yağmuruna tuttuğu o fotoğraflar:

tu1.jpg

TUZAK DİZİSİNİN KONUSU

Kimin iyi kimin kötü olduğunu belli olmayan bu dünyada üç kardeş olan Umut, Mahir ve Umay'ın sandıkları gibi aralarında bir bağların olmadığını öğrenirler. Ceren, Güven ve Mete kardeşler ise birbirlerinden uzak, konforlarına düşkün kardeşlerdir. Umut sevmediği bu aileden intikam almaya çalışır. İntikam alırken Ceren'e aşık olur. Ceren ise intikam oyunundan bir haber aslında Umut olanı avukat Çınar Yılmaz olarak bilir ve ona aşık olur. Ceren, Umut'un kim olduğunu, intikam almak istediğini bilmemektedir. Ceren,ailesini ve geleceğini aşık olduğu adamın avuçlarına bırakır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN