Kamu bankaları elini taşın altına koydu! Tamı tamına 60.000 TL dağıtmayı kabul etti! Nakit arayan, borcu olan dikkat!

Kamu bankaları elini taşın altına koydu! Tamı tamına 60.000 TL dağıtmayı kabul etti! Nakit arayan, borcu olan dikkat!

Kamu bankalarından öyle bir kampanya haberi geldi ki kimse gözlerine inanamadı. Emekli maaşını veya maaşını kamu bankalarından alanlara büyük fırsat doğdu. 24 ay vadeli 60 bin TL kredi almak için yapılması gerekenler ve tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından müşterilerine özel fırsat geldi. Kredi kullanmak isteyip faiz oranlarından şikayet edenler için imkan sağlanırken 60 bin TL olarak ödemeler hesaplarında yerini aldı. Adı geçen kredi kampanyasında kimlerin yararlanabileceği ve başvuru detayları haberimizde.

KAMU BANKALARI 60 BİN TL KREDİDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından maaşını alanlara dev kampanya duyurusu yapılırken nakite ihtiyacı olanlar şubelere akın etti. Gelir belgesi ya da teminat olmadan 24 ay vadeli geri ödemeli 60 bin TL kredi için uygun faiz oranları belirlendi. Emekli maaşını bu kamu bankalarından alanlara nakit ödemeler anında yapılacak.

kamu bankası ihtiyaç kredisi

KREDİ BAŞVURUSU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

İhtiyaç kredilerinden yararlanmak isteyen müşteriler öncelikle mobil bankacılık, internet bankacılığı üzerinden bankalara gitmeden başvuru yapabilir. Herhangi bir teminat şartı gerekli olmadan 60 bin TL kredi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından temin edilir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN