Kamuda çalışmak isteyenlere müjde! Mart ayında şans yüzünüze güldü! 8 Mayıs'a kadar…

Kamuda çalışmak isteyenlere müjde! Mart ayında şans yüzünüze güldü! 8 Mayıs'a kadar…

Lise mezunlarının iş arayışı sona eriyor. Kamuda çalışmak isteyenlere yeni ilanlar yayınlandı. Gişe/banko kadrosunda personel alımı yapılacağı belirtilirken son başvuru tarihinin 8 Mayıs 2023 oldu açıklandı. İşte personel başvuru detayları…

Kamuda çalışmak isteyen binlerce vatandaş güncel iş ilanlarını yakından takip ediyor. Eskişehir Çifteler Belediyesi tarafından yapılacak personel alımları içinde detaylar paylaşıldı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği belirtirdi. İşte personel başvuru detayları…

PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI BELLİ OLDU

Eskişehir Çifteler Belediyesi bünyesinde yapılacak personel alımları için detaylar paylaşıldı. İşe alınacak Kişilere en fazla 5 ay 29 gün çalıştırılacağı belirtilirken yalnızca Çifteler ilçesinde ikamet eden kişilerin başvurularının kabul edileceğinin altı çizildi.

eskisehir-cifteler-belediyesi.jpg

Adaylardan B sınıfı sürücü belgesi istenirken MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikası da istenmektedir. Adayların bitirdiği bölümün müfredatında en az iki dönem bilgisayar ile ilgili ders aldığını belgelemesi gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI AÇIKLANDI

Başvuruda bulunan adaylar için açık iş sayısının 4 katı oranında asil ve 4 katı oranında yedek kura çekilişi yapılacağı belirtildi. Yapılacak çekiç kapsamında kura sonuçlarının https://www.cifteler.bel.tr/ adresinden açıklanacağı ifade edildi. Kura sonucunu öğrenmek isteyen adayların kurumun internet adresi üzerinden detayları öğrenebileceği aktarıldı. Talebe başvurusu, açık iş sayısının 4 katından az olması durumunda ise kura çekilişi yapılmayacak aktarıldı. Kurada adı çıkan adayların mülakata tabi tutulacağı aktarılırken mülakat tarihi ve diğer bilgilerin kurumun internet sitesi üzerinden açıklanacak ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN