Kangalla kurdun kapışması ağızları açık bıraktı! Saniyeler içerisinde param parça etti: Kimse bunu beklemiyordu

Kangalla kurdun kapışması ağızları açık bıraktı! Saniyeler içerisinde param parça etti: Kimse bunu beklemiyordu

Yaylada yaşanan son olay sosyal medyada gündem oldu. Koyunlarını otlamaya götüren çoban kangal köpeğine yaptığı oyunla herkesin ağzını açık bıraktı. Ölü kurdun bedenini sürünün içerisine koyan çoban, gördüğü manzara karşısına şoke oldu. Ölü kurdun bedenini gören kangal, kurdun bedenini saniyeler içerisinde parçaladı. Görenler şaşıp kaldı!

Koyunlarını otlatmaya götüren çobanın yaptığı oyun sosyal medyada gündem oldu. Koyunlarının arasına ölü kurdu koyan çoban, kangalın yaptıklarıyla şoke oldu. Kurdu görür görmez fişek gibi zıplayan kangal, saniyeler içerisinde kurdu param parça etti. O anlar sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Dehşet dolu anlar, bakın neler olmuş?

SOSYAL MEDYADA İZLENME REKORLARI KIRIYOR

Sosyal medyada bir çoban tarafından paylaşılan görüntüler kısa sürede milyonlarca kez izlendi. Görüntüleri izleyenlerin yürekleri ağızlarına geldi. Görüntülerde bir kangal ile kurdun kapışması görülüyor. İzleyenlerin ağzı açık kaldı.

SANİYELER İÇİNDE PARAM PARÇA ETTİ

Daha öncesinden öldürülen kurdu demire sabitleyen çoban daha sonra koyunların arasına koyarak kangalın ne yapacağını görmek istedi. Kurdun ölü olduğunu bilmeyen kangal, fişek gibi koşarak kurdu param parça etti.

gkoppp-3.jpg

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları ön ayağını saklayan kangalın, olası bir kurt saldırısına karşı temkinli olduğunu tespit etti. Yapılan yorumlarda kangalın tecrübeli olduğu söylendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN