Kanserle mücadele eden şarkıcı Fulden Uras'tan korkutan haber

Kanserle mücadele eden şarkıcı Fulden Uras'tan korkutan haber

Uzun bir süre kanserle mücadele eden ve hastalığı yeniden nükseden şarkıcı Fulden Uras'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Uras, kendisi ve ailesiyle temasta bulunan kişileri test yaptırmaları için uyardı.

Daha önce bağırsak ile meme kanserine yakalanan, birçok kez ameliyat olan ve son olarak hastalığı tekrar nükseden şarkıcı Fulden Uras, koronavirüse yakalandı. Haberi Instagram hesabından duyuran Uras, aile fertlerinin de koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirterek kendileriyle yakın zamanda temasta bulunan kişileri uyardı.

53 yaşındaki ünlü şarkıcı, gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

"Evde 4 kişi pozitifiz. Bizle yakın zamanda temas kuran herkes lütfen en kısa zamanda test yaptırsın. Allah'tan oraya buraya çok gitmedik. Umarım bu süreci de kazasız, belasız atlatırız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN