Kim Milyoner Olmak İster'de Çanakkale Köprüsü sorusuna şoke eden cevap

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, kendisine şıklarda Çanakkale Köprüsü sorusu yöneltilen bir yarışmacının verdiği cevap adeta şoke etti.

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster?'in son bölümünde yarışmacıya yöneltilen sorunun cevabı izleyenleri şaşkına çevirdi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu programda, Doğan Zorlu adlı yarışmacı 6. soruda takıldı.

1.jpg

6. soruya kadar ilerleyen yarışmacının karşısına burada, "Ana taşıyıcı kuleleri arasındaki mesafe en uzun olan, 'en uzun asma köprü' hangisidir?" sorusu çıktı.

Şıklarda, A- 'Japonya'da Akaşi Kaikyo Köprüsü', B- 'Türkiye'deki 1915 Çanakkale Köprüsü', C- Çin'deki Yangtze Nehri Köprüsü' ve D- ABD'deki Golden Gate Köprüsü' seçenekleri yer aldı.

aa.jpg

Yarışmacı Çanakkale Köprüsü sorusuna önce telefon jokerini ardından da yarı yarıya joker hakkını kullandı. Şıklarda; B- Türkiye'deki 1915 Çanakkale Köprüsü' ve D- ABD'deki Golden Gate Köprüsü' kaldı.

D şıkkını seçen yarışması, Kim Milyoner Olmak İster'den 2 bin TL ile ayrıldı. Kenan İmirzalıoğlu ise yarışmacının verdiği cevap karşısında şaşkınlığını saklayamadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN