Kate Middleton asistan arıyor: İlana yoğun talep

Kate Middleton asistan arıyor: İlana yoğun talep

Cambridge Düşesi Kate Middleton, kendisine özel asistan arıyor. Middleton'ın tüm işlerinde aktif rol oynayacak olan asistan, haftada 37 saat çalışacak ve yıllık 27 bin sterlin maaş alacak. İlana şimdiye kadar 200'den fazla aday başvurdu.

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Kensington Sarayı’nda kendisine yardım edecek ve kişisel işlerini yürütecek özel bir asistan arıyor. Cambridge Düşesi’nin kişisel asistanına yıllık 27 bin 500 sterlin maaş verilecek.

Daily Mirror'da yer alan habere göre; Profesyonel iş arama sitesi LinkedIn’de yayınlanan iş alanına 200’den fazla aday başvuruda bulundu.

HAFTADA 37 SAAT ÇALIŞACAK

İş tanımında verilen özelliklere göre Middleton’ın özel asistanının haftada 37 saat çalışması bekleniyor. Özel asistanın, Düşes’in ajandasını takip etmesi, toplantılarını düzenlemesi ve etkinlik takvimi programlaması isteniyor.

Kraliyet ziyaretleri ve özel davetlerde yardımcı olmak, seyahat detaylarını belirlemek ve toplantılarda bulunmak gibi görevleri de özel asistanın yapması bekleniyor.

BASKI ALTINDA SAKİN KALABİLMELİ

Adayların, kraliyet protokolüne uygun davranışlar sergilemesi, organizasyonel yeteneklerinin gelişmiş olması ve baskı altında sakin kalabilmesi de gerekiyor.

Kişisel asistan arayışına giren Middleton'ın ve eşi Prens William'ın gelecek yaz farklı bir lokasyona taşınacağı belirtilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN