Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında hayatını kaybetti

Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında hayatını kaybetti

Türk sinemasının usta oyuncularından Kayhan Yıldızoğlu, 9 Mart 2024 tarihinde 90 yaşında vefat etti. Yıldızoğlu, uzun ve parlak bir kariyere sahipti ve 150'den fazla filmde rol aldı.

Türk sinema tarihinin deneyimli isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu, 90 yaşında dünyaya veda etti. 28 Mayıs 1933'te İstanbul'da dünyaya gelen Yıldızoğlu, 1955'te sinema dünyasına adım atarak, "Yaban", "Neşeli Günler", "Hababam Sınıfı", "Sarmaşık Gülleri" ve "Kurtlar Vadisi" gibi sayısız hatırlanacak eserde performans sergiledi. Karakter oyuncusu olarak tanınan Yıldızoğlu, doktor, komiser, profesör gibi çeşitli rolleriyle ekranlara renk kattı. 2000'lerde "Selena" dizisinde Yüce Honos rolüyle ve 2023'te "Yalan Dünya" dizisinde konuk oyuncu olarak yer alarak kariyerini sürdürdü.

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yıldızoğlu, 9 Mart 2024'te hayata gözlerini yumdu. Cenazesi, 10 Mart 2024'te İstanbul Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Yıldızoğlu'nun vefatı, sosyal medyada geniş yankı buldu. Hayranları ve meslektaşları, usta oyuncuyu anma mesajlarıyla andı.

KAYHAN YILDIZOĞLU KİMDİR?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN