Kayhan Yıldızoğlu'nun eski eşi Suna Yıldızoğlu'ndan duygusal veda: Soyadını taşımaktan hep onur duydum

Kayhan Yıldızoğlu'nun eski eşi Suna Yıldızoğlu'ndan duygusal veda: Soyadını taşımaktan hep onur duydum

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında yaşlılığa bağlı nedenlerle hayatını kaybetti. Suna Yıldızoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile eski eşinin vefatının ardından duygularını dile getirdi. Suna Yıldızoğlu, "Hep soyadını taşımaktan onur duyduğum insan, huzur içinde uyu... Kalbimde, annem ve babam gibi, hep yaşıyor olacaksın." ifadelerini kullandı.

Sinema ve dizi dünyası Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu'nun ölümüyle sarsıldı. Selena dizisindeki 'Honos' karakteriyle hafızalara kazınan, "Yaban", "Neşeli Günler", "Hababam Sınıfı", "Sarmaşık Gülleri" ve "Kurtlar Vadisi" gibi 150'den fazla projede yer alan oyuncu, 90 yaşında yaşlılığa bağlı nedenlere hayatını kaybetti.

suna-yildizoglu-ve-kayhan-yildizoglu-2.jpg

'SOYADINI TAŞIMAKTAN HEP ONUR DUYDUM'

1976-1978 yılları arasında Kayhan Yıldızoğlu ile evli olan oyuncu Suna Yıldızoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile eski eşine veda etti. Paylaşımında duygularını dile getiren Suna Yıldızoğlu şu ifadeleri kullandı:

suna-yildizoglu-ve-kayhan-yildizoglu.jpg

"İç dünyamı keşfeden insan, ne kadar çok öğrendim senden. Aşk bitince sevgi ve saygıyla dostluğumuz sürdü. Zeki, esprili, kültürlü, bilgili insan, hep soyadını taşımaktan onur duyduğum insan, huzur içinde uyu...Kalbimde, annem ve babam gibi, hep yaşıyor olacaksın."

suna-yildizoglu.jpg

CENAZESİ PAZARTESİ LEVENT'TEN KALDIRILACAK

Öte yandan; Kayhan Yıldızoğlu'nun vefatının ardından açıklama yapan kızı Sibel Aybar, babasının cenaze bilgilerini paylaştı. Aybar, "Ölüm nedeni yaşlılığa bağlı. Cenazemiz pazartesi günü öğlen namazında Levent’ten kaldırılacak. Babamın isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy’e defnedilecek" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN