Kenan Doğulu'dan Sezen Aksu'ya destek: Seçilmiş bir kişidir

Kenan Doğulu'dan Sezen Aksu'ya destek: Seçilmiş bir kişidir

Şarkıcı Kenan Doğulu, ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısında geçen ''Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e..." sözleri nedeniyle hedef gösterilen şarkıcı Sezen Aksu'ya destek paylaşımında bulundu. Doğulu, "Seçilmiş bir kişidir o ve bizim topraklarımıza denk gelmiştir. Ozanımız, canımız Sezen'inimizdir" dedi.

Yaşar Gaga ile çıkardığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısı üzerinden, eleştirilere maruz kalan 'Minik Serçe' lakaplı sanatçı Sezen Aksu'ya bir destek de şarkıcı Kenan Doğulu'dan geldi.

'BİZE SEVMEYİ ÖĞRETEN HALK OZANIMIZ, CANIMIZ SEZEN’İMİZDİR'

Instagram hesabı üzerinden Sezen Aksu'ya destek veren Kenan Doğulu, şu ifadeleri kullandı:

“Barışçıl ve üstün empati yeteneği; sevgi, aşk ve hoşgörü kalesi yapısıyla hepimizin kalplerine değmiş bir aile büyüğümüz; erdemli, bilgili ve çalışkan bir Türk kadınımızdır o. Dünyanın her ülkesinde hayranları olan, Türk müziğini pop müzik ile evlendirmiş ve milletimizi gururlandırmış ulusal bir hazinedir. Seçilmiş bir kişidir o. Ve bizim topraklarımıza denk gelmiştir. Şanslı olduğumuzu düşünerek davranmamız ve pamuklara sarıp ödüllendirmemiz gereken, bize sevmeyi öğreten halk ozanımız, canımız Sezen’imizdir.”

sezen-aksu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN