Kim Kardashian ve Kanye West'in 8 yıllık evliliği resmen bitti

Kim Kardashian ve Kanye West'in 8 yıllık evliliği resmen bitti

Kim Kardashian, geçtiğimiz sene bipolar bozukluğu olduğunu öne sürdüğü şarkıcı eşi Kenya West’ten boşanmak için dava açmıştı. Çift, resmen boşanıyor.

Ünlü yıldız Kim Kardashian ile rapçi Kanye West'in tartışmalı boşanma süreci sona erdi. 2014 yılında evlenen ünlü çiftin boşanma davası dün görüldü. Kardashian ve West, 8 yıllık evliliklerini noktaladı. North, Saint, Chicago ve Psalm adında dört çocuğu olan çift, sonunda resmi olarak boşandı.

VEKALET KANYE WEST'TE

West, geçen nisan ayında mahkemeye başvuru yapmıştı ve dört çocuklarının ortak velayetini talep etmişti. Çift, ortak velayet konusunda hemfikirdi.

Kanye West, '14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kardashian'a bir kamyonet dolusu kırmızı gül göndermişti. West daha önce de "Tanrı, Kim ile yeniden bir araya gelmemi istiyor" demişti.

Kim Kardashian bir süredir komedyen Pete Davidson ile beraber.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN