Grammy Müzik Ödülleri'nden Kanye West'e veto

Grammy Müzik Ödülleri'nden Kanye West'e veto

Ünlü rapçi Kanye West'in, Grammy Müzik Ödülleri'nde düzenleyeceği sahne performansı, sosyal medyada eski eşi Kim Kardashian ve onun sevgilisi Pete Davidson'a yönelik davranışları sebebiyle iptal edildi. Ünlü ismin temsilcisi ise, West hakkında verilen bu karara şaşırmadıklarını söyledi.

Dünyaca ünlü ABD'li rapçi Kanye West'in, Grammy Müzik Ödülleri'nde düzenleyeceği sahne performansı, sosyal medyadaki davranışları sebebiyle iptal edildi.

Variety’nin haberine göre, bipolar bozukluk rahatsızlığının etkisiyle eski eşi Kim Kardashian ve ailesine tacize varan paylaşımlarda bulunan West’in Instagram hesabı 24 saatliğine askıya alınmıştı.

Ünlü rapçiye, bir tepki de Grammy Ödülleri’nden geldi. Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Grammy, West’in 3 Nisan’daki ödül gecesinde gerçekleştireceği performansı iptal etti.

Ünlü ismin temsilcisi ise, West hakkında verilen bu karara şaşırmadıklarını söyledi.

NE OLMUŞTU?

Kanye West, Kim Kardashian’la ayrıldıktan sonra, hem ona hem de Kardashian’ın sevgilisi Pete Davidson’a hakaret ve tacize varan mesajlarını sosya medya hesaplarından yayınlıyordu. Yaptıklarından dolayı özür dilese de West, sonrasında yine aynı paylaşımlara devam ederek insanların tepkisini çekmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN