Kremlin'den Kanye West açıklaması: Muhatap değiliz

Kremlin'den Kanye West açıklaması: Muhatap değiliz

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, ABD’li sanatçı Kanye West’in gerçekleştireceği iddia edilen Rusya ziyaretinin organizasyonu ile bir ilgileri olmadığını söyledi. Peskov “Başkanlık idaresinin ayin konusunda da ziyaretin organizasyonunda da muhatap olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Billboard dergisi, ünlü rapçi Kanye West'in bahar veya yaz aylarında Rusya’yı ziyaret edip Moskova’da Pazar Ayini konseri düzenlemeyi ve Rusya lideri Vladimir Putin ile görüşmeyi planladığını ileri sürdü. Kaynak olarak da danışmanı Ameer Sudan gösterildi.

NTV'de yer alan habere göre; Sudan, West'in Rusya’yı ikinci evi yapmayı ve burada çok fazla vakit geçirmeyi planladığını, ayrıca iş faaliyetlerini Rusya’ya da yayıp milyarder Rus iş insanı Aras Agalarov ile işbirliği yapmak istediğini söyledi.

'MUHATAP DEĞİLİZ'

Gazetecilerin bu konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, “Başkanlık idaresinin ayin konusunda da ziyaretin organizasyonunda da muhatap olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Peskov, kendisi veya Putin’in West’in faaliyetleriyle ilgili bilgi sahibi olup olmadığı sorusuna da, “Herhangi bir değerlendirme yapabilecek kadar derin değil” yanıtını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN