Kim Milyoner'e çıkan Tiktok fenomeni rezil oldu! Öyle bir soruda joker kullandı ki, üstelik daha ilk soruydu

Kim Milyoner'e çıkan Tiktok fenomeni rezil oldu! Öyle bir soruda joker kullandı ki, üstelik daha ilk soruydu

ATV ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yine bir yarışmacısıyla gündem oldu. Kim Milyoner Olmak İster’e katılan TikTok fenomeni resmen rezil oldu! Öyle bir soruda joker kullandı ki görenler inanamadı. Üstelik daha ilk soruydu…

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu’nun yaptığı ve ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Ekranların en çok izlenen bilgi yarışmalarından biri olan bu yarışma, sık sık katılımcıları ile de gündem oluyor. Bu kez ise bir TikTok fenomeni izleyenleri şaşkına çevirdi. İlk soruda joker kullanması herkesi şaşırttı. İşte detaylar…

yeni-proje-006.jpg

İLK SORUYLA HERKESİ ŞAŞIRTTI

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan TikTok fenomeni Osman Yavuz, ilk soruda “’Ne olursa olsun' anlamına gelen deyim hangisidir?" sorusuyla karşılaştı. Şıklar arasında, 'A- Kiremit kırılsa', 'B- Taş çatlasa', 'C- Kaya yarılsa', 'D- Beton aşınsa' yer aldı. Yarışmacı Osman Yavuz, doğru cevabı bulamayınca seyirci joker hakkını kullanmak istedi. Seyircilerin yüzde 94’ü 'B- Taş çatlasa' cevabını vermesi üzerine ilk soruda elenmekten kurtuldu.

yeni-proje-1-005.jpg

KENAN İMİRZALIOĞLU TOPU KENDİNDEN ÇEVİRDİ

Yavuz, ilk soruda joker kullanmasına ilişkin olarak "Çok heyecanlıyım. Normalde yayınlarımda günlük ortalama 500 bin kişiye hizmet ediyorum ama sizin gibi ünlü birinin karşısında olduğum için" deyince Kenan İmirzalıoğlu karşı çıkarak; "Osman hiç bana bağlama!" dedi.

yeni-proje-2-006.jpg

ÜÇÜNCÜ SORUDA ELENDİ

Yarışmacının karşısına üçüncü soruda "'On kere yüz, dokuz yüz doksan dokuzdan bir artık' hangi sayının sözlükteki tanımıdır?" sorusu çıktı. Şıklar arasında, 'A- Bir', 'B- On', 'C- Yüz', 'D- Bin' cevapları vardı. Yavuz, bu soru için “A” şıkkını seçti lakin doğru cevap “D” şıkkı olduğu için elendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN