Kısmetse Olur ekibi paraya para demiyor! Aylık kazançlarını duyan hayrete düşüyor

Kısmetse Olur ekibi paraya para demiyor! Aylık kazançlarını duyan hayrete düşüyor

İlk sezonuyla ekranlarda rekor kıran ve bu sene yeniden seyirciye sunulan program Kısmetse Olur Aşkın Gücü hakkında haberler devam ediyor. Yarışmacıların kazançları öğrenilince herkes şok oldu. İşte yarışmanın kazandığı miktarlar haberimizde.

5 sene sonra ikinci sezonuyla Youtube kanalında yayınlanmaya başlayan program yine izlenme rekorları kırıyor. Ekibin kazandığı paralar duyuldu ve paylaşım rekoru kırdı. Her gün ayrı bir haberle sosyal medyada gündem olan Aşkın Gücü hakkındaki diğer detaylar yazının devamında.

kısmetse olur

KISMETSE OLUR EKİBİNDEN BÜYÜK KAZANÇ

İlk sezonunda Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur, ikinci sezonunda Youtube kanalından yayınlanmayı tercih etti. Ünlü sunucu Öykü Serter'in de sunumuyla büyük beğeni toplayan program sayesinde yarışmacılar da büyük kazançlar elde etmeye başladı. Bu rakamlar duylunca sosyal medyada gündem oldu. Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarının aylık 20 - 30 Bin arasında değişen kazançlar elde ettiği bilgisi yayıldı. Bu haber öncesinde Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı bu programdan aylık 10.000 TL kazanç sağladığı haber olmuştu. Ancak devamında bu habere pek de inanılmadı. Ardından çıkan bu haberler de büyük ilgi gördü. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN