Kısmetse olur sunucusu Öykü Serter o sözlerden sonra apar topar yollandı! Yerine bakın kimin geleceği konuşuluyor

Kısmetse olur sunucusu Öykü Serter o sözlerden sonra apar topar yollandı! Yerine bakın kimin geleceği konuşuluyor

Kısmetse Olur programında yaşananlar gündemden düşmüyor. Yarışmacılar her gün farklı bir olayla gündeme gelirken bu kez de ünlü sunucu Öykü Serter gündemdeki yerini aldı. Öykü Serter'in geçmiş konuşmaları başına bela oldu. İşte Öykü Serter hakkındaki o detay…

Geçmiş yıllarda ekranda yer alan Kısmetse Olur programı yoğun istek üzerine yeniden ekranlara taşındı. YouTube üzerinden yayınlanan program Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla yayın hayatına başladı. YouTube'da en çok izlenen programlar arasına yerleşen program Bu kez de sunucusu Öykü Serter ile gündemde yer aldı. Her bölümüyle gündem olmayı başaran programda sunucu değişikliği yapılacağı iddia edildi. Geçmiş sezonda programın sunuculuğunu Seda Akgül üstlenirken yeni sezonda Öykü Serter sunuculuk yapıyor. Serter'in daha önce söylediği sözler çok konuşuldu. İşte Öykü Serter hakkındaki o detay…

KISMETSE OLUR SUNUCUSU DEĞİŞİYOR MU?


Kısmetse Olur programında sunucu olan Öykü Serter, daha önce yaptığı bir açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Serter, "Ben hiçbir zaman izdivaç programı sunmadım. Bence önemli bir duruş. Herkes para kazanırken ben niye oturdum evde?" sözlerini dile getirdi. Programın eski sunucusu Seda Akgül ise, "O programda tek sahte olmayan vicdanlı unsur bendim. İnsanların duyguları ile oynamak günah" dedi. Yapılan açıklamalar üzerine Seda Akgül'den gelecek yanıt ve Öykü Serter'in akıbeti merak ediliyor.

oyku-serter-video.jpg

Uzun süredir ekranlardan uzak duran Öykü Serter Kısmetse Olur programı ile yeniden ekranlara dönüş yaptı. Bir evlilik programı ile ilk kez ekranlarda yer alan Serter’in daha önceden yayınladığı bir video oldukça dikkat çekti. Videoda Serter izdivaç programı sunmamanın bir duruş olduğunu ifade ederken şimdilerde 9 erkek ve 9 kadının yer aldığı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programını sunmasıyla tepki topladı.

oyku-sertet-kismetse.jpg

Videonun ortaya çıkması ile birlikte Öykü Serter'in de programdan ayrılacağı iddiaları konuşulmaya başladı. Öykü Serter yerine gelecek ismin kim olduğu da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

SEDA AKGÜL YENİDEN SUNUCU MU OLACAK?


Kısmetse Olur programının ilk sunucusu Seda Akgül'ün ekranlarda yer almaması programın sıkı takipçilerini de oldukça üzdü. Öykü Serter'in ben izdivaç programı sunmadım bu önemli bir duruş sözleri üzerine Seda Akgül'ün sunucu olup olmayacağı merak ediliyor.
Konu hakkında tartışmalar devam ederken Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün 2. sezon çekimlerinde Seda Akgül'e sunuculuk teklif edildiği konuşuluyor.

seda-akgul.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN