Kısmetse Olur'un Aybüke'sinin babasını gören abisi sandı! "Damat adayı olsun"

Kısmetse Olur'un Aybüke'sinin babasını gören abisi sandı! "Damat adayı olsun"

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde gelin adayı olan ve son dönemlerde çok konuşulan Aybüke Çangal'ın babasını gören gözlerine inanamadı. Bazı kullanıcılar babasını abisi sandı...

Kısmetse Olur'un en çok ilgi gören yarışmacılarından Aybüke Çangal babasıyla fotoğrafını paylaşınca sosyal medyada gündem oldu. Aybüke'nin babasını görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

aybuke.jpg

KISMETSE OLUR'UN GELİNİN BABASINI GÖREN İNANAMADI

Tekrardan ekranlara dönen Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışması izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Youtube üzerinden yayın yapan yarışmada, ilginç olaylar yaşanmaya devam ederken, damat ve gelinlerin tavırları da gündemden düşmüyor

aybukecangal.jpg

BABASINI GÖREN ABİSİ SANDI

Kısa sürede çok sayıda takipçiye ulaşan Aybüke Çangal ise bu kez babasıyla gündeme geldi.

baba.jpg

Babasını görenler gözlerine inanamazken Öyle ki, birçok kişi fotoğraftaki kişinin Aybüke'nin babası değil abisi olduğunu iddia etti. Sizce benziyorlar mı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN