Kısmetse Olur'un çok konuşulan yarışmacısıydı! Melis Buse ve sevgilisi apar topar gözaltına alındı

Kısmetse Olur'un çok konuşulan yarışmacısıydı! Melis Buse ve sevgilisi apar topar gözaltına alındı

Bir döneme damga vuran kısmetse olur yarışmasının yarışmacılarından olan Melis Buse Betkayan ve sevgilisi Reşit Bozdağ apar topar gözaltına alındı. Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatı ile ilgili sürekli magazin gündemine gelen Melis Buse ve sevgilisinin neden gözaltına alındığı merak konusu oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programıyla ünlenen Melis Buse Betkayan, şimdilerde Tiktok’ta yaptığı yayınlar ve karmaşık aşk hayatı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak sevgilisi ile beraber gözaltına alınması ise magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Peki ikili neden gözaltına alındı? İşte merak edilenlerin yanıtı…

HAVAALANINDA GÖZALTINA ALINDILAR

karışık aşk hayatları ile bilinen Melis Buse Betkayan ve Reşit Bozdağ, kıbrıs'a tatil yapmaya gitmek için yola çıkmışken İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı. Son zamanlarda fenomenlere ilişkin yapılan incelemelerden sonra bu 2 ismin de gözaltına alınması merak uyandırdı.

yeni-proje-12.jpg

Çiftin ne sebepten dolayı gözaltına alındığı henüz bilinmiyor. Sosyal medya operasyonlarından mı yoksa birbirlerine karşı açtıkları davalardan dolayı mı gözaltına alındıkları hakkında bir bilgi yok.

yeni-proje-13.jpg

BAVULLA PARA PAYLAŞIMLARI GÜNDEM OLMUŞTU

Reşit Bozdağ, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından bavulla para paylaşımı yapmıştı. Bu paylaşımlardan ötürü çiftin incelemeye alınan fenomenler arasında yer alabileceği tahmin edilirken Melis Buse Betkayan açıklama yapmıştı.

yeni-proje-14.jpg

UZAKLAŞTIRMA KARARINDAN GÖZALTI İDDİASI

Betkayan, kendisinin gözaltına alınmadığını ifade ederken hakkında fenomen diye konuşan ve Kısmetse Olur’un bir başka eski yarışmacısı olan Didem Delen’e ateş püskürdü.

yeni-proje-15.jpg

Melis Buse Betkayan gözaltına alınmalarının nedeninin kendisinin sevgilisi reşit hakkında aldırdığı uzaklaştırma kararı olduğunu iddia etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN