Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya korkuttu! Dizi seti kan revan içinde kaldı! Olayla ilgili inceleme başlatıldı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya korkuttu! Dizi seti kan revan içinde kaldı! Olayla ilgili inceleme başlatıldı

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Aile dizisinde ortalık karıştı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizide talihsiz bir kaza yaşandı. Yaralananlar oldu belirtilirken konu hakkında soruşturma başlatıldığı duyuruldu. İşte Aile dizisi setindeki kriz anları…

Show TV'nin sevilen yapımı Aile dizisinde beklenmedik bir kaza meydana geldi. Her hafta büyük bir heyecan ile beklenen dizinin çekim aşamasında yaşanan kaza dizinin hayranlarını korkuttu. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizi setinde yaralıların olduğu da belirtildi. İşte Aile dizisi setindeki kriz anları…

DİZİ SETİNDE KORKUTAN ANLAR


Uzun bir aranın ardından reyting rekorları kıran Aile dizisinde bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'dan korkutan haber geldi. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Aile dizisi her hafta izleyicileri ekran başına kilitliyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizinin çekimlerinde beklenmedik bir olay yaşandı.

kivanc-serenay.jpg
11. bölümü ile ekranlara Aile dizisinde efekt gerektiren sahne ile ilgili büyük bir olay yaşandı. Sahnede yaşanan problem işaret edilirken sıkıntı nedeniyle set ekibinden yaralananların olduğu belirtildi. Konu hakkında inceleme başlatıldı aktarılırken yapım şirketi olay hakkındaki detayları paylaştı.

YAPIM ŞİRKETİNDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Aile dizisi çekimleri sırasında yaşanan olay dizinin hayranlarını da korkuttu. Yaşanan olay hakkında merak edilenler araştırılırken ilk açıklama yapım şirketinden geldi. Yapım şirketi tarafından paylaşılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

aile-dizisi-2.jpg
“Aile dizisinin 11.bölümünde efektli final sahnesi bulunuyordu. Sahnenin çekimleri sırasında beklenmeyen ve üzücü bir hadise yaşandı. Bu olay nedeniyle bazı çalışma arkadaşlarımız yaralandı. Yaralanmaya neden olan bu olayın meydana gelmesine ilişkin ihmal ve hatalar incelenmeye alındı.


Hizmet alınan şirketler başta olmak üzere her türlü araştırma ve inceleme yapılacak tarafımızca sonuca ulaşılacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz”

aile.jpg


OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Canan Ergüder, Yüsra Geyik, Nur Sürer ve Nejat İşler gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Aile dizisi başarıdan başarıya koşuyor. Ay Yapım imzası ile ekranlara taşınan dizi her hafta Salı günleri Show ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Yapım ekibi dizi setinde yaşanan kaza ile ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

aile-11-bolum.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN