Kızılcık Şerbeti Çimen’in yayınladığı video olay oldu! Selin Türkmen gerçekten tesettüre mi girdi?

Her bölümüyle izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başaran iddialı dizi Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünün son sahnesi akıllara kazındı. Kızılcık Şerbeti’nin Çimen’i o sahnenin ardından bir video paylaştı. Paylaştığı video olay oldu. Gerçekten tesettüre mi girdi?

Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı 'Kızılcık Şerbeti' dizisi, her bölümüyle büyük ilgi görüyor. Ancak son olarak Selin Türkmen'in canlandırdığı Çimen karakterinin imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi sahnesi izleyenleri şaşkına çevirdi.

Dizinin önceki bölümünde yaşanan bu olay, izleyiciler arasında tartışma konusu oldu. Sahnenin sosyal medyada büyük tepki çekmesinin ardından, dizinin Çimen’i Selin Türkmen, tesettürünü bağlarken çektiği videoyu sosyal medyada paylaştı.

Video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İzleyenler “Yok artık gerçekten tesettüre mi girdi?” “Bu nasıl profesyonel bağlama?” gibi yorumlar yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir