Kızılcık Şerbeti'nde 'Eros' göndermesi: Kimsesizdi diyenlere 'ben varım' de

İbrahim Keloğlan tarafından 6 dakika boyunca işkence edilerek katledilen kedi Eros, tüm ülkeyi yasa boğdu. Geçtiğimiz günlerde Keloğlan'ın yargılandığı davada 'iyi hal indirimi' verilmesi ve tutuksuz yargılanmasına bir tepki de popüler dizi Kızılcık Şerbeti'nden geldi. Dizide Eros için "Kimsesizdi" sözüne gönderme yapılan sahnede; “Hayvanlar için o kimsesizdi diyenlere kimsesiz değil ben varım de” denildi.

İstanbul Bahçeşehir'de Eros adlı kediyi tekmeleyerek katleden İbrahim Keloğlan'ın mahkemede iyi hal indirimi verilerek cezasının 3 yıldan 2 yıl 6 ay'a indirilmesine ve tutuksuz yargılanmasına tepkiler devam ediyor.

Kedi Eros'ın katledilmesiyle birlikte Türkiye'de hayvanlara karşı işlenen suçlarda cezasızlığın son bulması ve kapsamlı bir hayvan hakları yasasına duyulan ihtiyaç yeniden tartışılmaya başlandı.

Türkiye'nin en popüler yerli dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti de, konuyu dizinin cuma günü ekrana gelen son bölümünde işledi. 2 yıl 6 ay ceza alıp tutuksuz yargılanan İbrahim Keloğlan'ın avukatının savunmada Eros için "Kimsesizdi" sözüne gönderme yapılan sahnede “Hayvanlar için o kimsesizdi diyenlere kimsesiz değil ben varım de!” sözleri yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN