Kızılcık Şerbeti’nden o diziye bomba transfer! O isim artık başka dizide

Kızılcık Şerbeti’nden o diziye bomba transfer! O isim artık başka dizide

İzleyicileri ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti’nin o oyuncusu başka diziye transfer oluyor! Yeni karakteri belli oldu bile! O isim artık başka dizide...

Kızılcık Şerbeti'nde Nursema'yı düğün günü camdan atan İbrahim'i canlandıran Berkay Akdemir, şimdi de ATV ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinin kadrosuna dahil oluyor. Başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim ve diğer usta isimlerin paylaştığı diziye katılmasıyla dikkatleri üzerine çeken Akdemir'in yeni karakteri, dizinin akışına heyecan katacak.

Kızılcık Şerbeti'nin zalim İbrahim'i sosyal medyada karizma çıktı! "Nursema yeniden düşünür"

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aldatmak dizisinin yeni bölümünde Berkay Akdemir'in yer alacağı duyuruldu. Yıldız Tunç, Atilla Özel ve N. Selena Çağlayan'ın kaleme aldığı diziye katılan Akdemir, Kızılcık Şerbeti'nde sergilediği başarılı performansın ardından Aldatmak'ta "Emrah Kulu" karakterine hayat verecek. Emrah, dizinin yeni hikayesinde Ahsen kardeşlerin belalısı olarak karşımıza çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN