Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı meğer evliymiş! 10 yıllık eşi ile pozunu paylaştı: Eşi de tanıdık çıktı

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı meğer evliymiş! 10 yıllık eşi ile pozunu paylaştı: Eşi de tanıdık çıktı

Kızılcık Şerbeti dizisinin popüler karakteri Nursema'yı canlandıran Ceren Yalazoğlu, 10 yıllık eşiyle aşk dolu pozlar verdi. Sosyal medyada büyük ilgi gören bu paylaşımda ortaya çıkan sürpriz ise eşinin de bir oyuncu olmasıydı. İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema karakteriyle tanınan ve aniden ünlenen Ceren Yalazoğlu, eşiyle birlikte objektiflere poz verdi. Takipçileri, 10 yıldır birlikte oldukları eşini görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Kızılcık Şerbeti dizisi, tartışmalara yol açan baş karakter Nursema'nın canlandırıldığı Yalazoğlu, bilinmeyen özel hayatıyla sosyal medyada dikkat çekti. RTÜK tarafından cezalandırılan dizi, Nursema karakterinin Umut karakteriyle yaşadığı imkansız bir aşkı konu alıyor ve her hafta farklı bir dramla ekranlara geliyor.

Kendisi gibi bir oyuncuyla evlendiği ortaya çıkan Yalazoğlu, son dönemlerin en çok konuşulan dizisi olan Kızılcık Şerbeti'nin popülaritesini koruyan bir karakteridir. Oyuncunun 10 yıldır evli olduğu eşiyle paylaştığı aşk pozunu görenler şaşkınlık yaşadı. İlk kez görüntülenen eşinin de bir oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Başarılı performanslarıyla büyüleyen Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncuları, Settar Tanrıöğen, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Barış Kılıç, Doğukan Güngör gibi isimlerden oluşuyor. Gerçek hayattan esinlenen dizi, her yeni bölümüyle sosyal medyada yankı uyandırıyor.

CEREN YALAZOĞLU'NUN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF

nursema

Polemiklerin gölgesinde giderek popülerleşen dizi, oyuncularının da dikkatini çekiyor. Başarılı performanslarıyla her hafta izleyicileri ekrana kilitleyen karakterlerin dizinin dışındaki hayatları da merak ediliyor.

Yalazoğlu'nun özel hayatı da oyunculuğu kadar araştırılan bir konu haline geldi. Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema karakterini canlandıran Yalazoğlu'nun, aynı sektörde oyunculuk yapan Osman Karakoç ile 10 yıldır evli olduğu ortaya çıktı. Çiftin aşk dolu pozları, sosyal medya hesaplarından paylaşıldığında binlerce beğeni aldı. Takipçileri, bu anları yorum yağmuruna tuttu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN