KPSS şartsız iş arayanlara büyük fırsat! TPAO tam 450 personel alımı için düğmeye bastı: İşte aranan şartlar

KPSS şartsız iş arayanlara büyük fırsat! TPAO tam 450 personel alımı için düğmeye bastı: İşte aranan şartlar

İŞKUR duyurdu. TPAO için 450 kişilik kadro açıldığını duyurdu. Hemen başvurun!

2023 yılında Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 450 kişilik personel alımı yapmayı planlıyor. Bu alımların İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirileceği bildirildi. İŞKUR (Türkiye İş Kurumu), Türkiye'de istihdamı artırmak ve işsizlik sorununa çözüm bulmak amacıyla faaliyet gösteren bir kurumdur. TPAO, İŞKUR aracılığıyla personel alımı yaparak, adil bir işe alım süreci sağlamayı ve geniş bir yetenek havuzuna erişmeyi hedeflemektedir. İŞKUR'un sağladığı kaynaklar ve işe alım süreçleri, şirketin istihdam politikalarına uygun olarak kullanılacak ve alımlar açık bir şekilde duyurulacaktır. 

TPAO'nun bünyesine 450 personel alımı yapılacak. TPAO, 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, ülke genelinde enerji bağımsızlığına yönelik üretim faaliyetlerini sürdürdüklerinden ve yeni çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duyduklarından bahsedildi. 2023 yılında Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), personel alımı için İŞKUR aracılığıyla 450 kişi almayı planlıyor. TPAO, enerji sektöründe faaliyet gösteren Türkiye'nin önde gelen bir şirketidir ve petrol ve doğal gaz arama, üretim ve dağıtım faaliyetlerini yürütmektedir.

TPAO'nun duyurusuna göre, Ankara'daki Merkez Teşkilatı ve Taşra Teşkilatı ile Batman, Adıyaman, Trakya ve Şırnak Bölge Müdürlükleri'ne farklı pozisyonlarda 175 lisans ve 275 ön lisans mezunu olmak üzere toplamda 450 personel alımı yapılacak.

Detaylı başvuru şartları ve pozisyonlar ile ilgili bilgilerin resmi duyurularla açıklanması beklenmektedir. Başvuru süreci ve diğer ayrıntılar için TPAO'nun resmi kanallarını ve duyurularını takip etmek önemlidir.

tpao kpss işe alım

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından yapılan duyuruya göre, personel alımları İŞKUR aracılığıyla yapılacak. Yapılan açıklamalara göre, 2023 yılı Mayıs ayı sonuna kadar yeni ilanların yayımlanacağı belirtilmiştir.

Personel alımlarının, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine tabi olarak gerçekleştirileceği ifade edilmiştir. Bu yönetmelik çerçevesinde personel alımı yapılacak ve başvurular da İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecektir.

TPAO'nun resmi sosyal medya hesabında yapılan duyuruya göre, tüm personel alımı ilanları 2023 yılı Mayıs sonu itibariyle İŞKUR üzerinden yayımlanmaya başlayacaktır. Bu nedenle, personel alımına başvurmak isteyen adayların ilanların bu ayın sonunda veya sonrasında açıklanmasını beklemeleri gerekmektedir. Güncel ve detaylı bilgilere İŞKUR'un internet sitesi ve TPAO'nun resmi kanalları üzerinden ulaşılabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN