Küpe, yüzük, kolye, bilezik en çok hangisini kullanıyorsun! Tercihin senin hakkında ne söylüyor?

Küpe, yüzük, kolye, bilezik en çok hangisini kullanıyorsun! Tercihin senin hakkında ne söylüyor?

Her kadın takıları sever. Yüzük, bilezik, kolye ve ya küpe en çok hangisini seviyorsun? Senin için olmazsa olmaz olan takı hakkında neler söylüyor. İnanılmaz ama tamamen gerçek...

Size bugün gerçekte nasıl bir kadın olduğunuzu gösterecek ilginç bir test yapmanızı öneriyoruz. İşte dört güzel takı. Mutlaka üzerinizde taşıdığınızı seçin ve seçiminizin ne söylediğini okuyun:

1. KÜPE SEÇTİYSENİZ

Sen gizemli, tahmin edilemez ve samimi bir kadınsın. Bu tür kadınlar başkalarının görüşlerini dinler, ancak önemli kararlar alırken yalnızca kalpleri tarafından yönlendirilirler.

Her zaman kendi yollarına giderler. Erkekler her zaman bu kadınlarla ilgilenir, ancak bu türden bir kadın katılık ve disiplin içinde yetiştirilmişse, o zaman saklanıyor gibi görünür ve güzelliğinin tüm yönlerini göstermez ... Ama yalnızca doğru zaman geldiğinde herkesi büyülüyorlar.

Genellikle bunlar, doğası gereği cömertçe yetenekli yaratıcı insanlardır. Kendinizi henüz yaratıcılıkta göstermediyseniz, kesinlikle denemelisiniz.

2. BİR BİLEZİK SEÇTİYSENİZ

Sen bir kasırga kadınısın, tutkulu ve çılgınca yaşıyorsun ... Ancak dışarıdan bu kadınlar soğuk izlenimi bile verebilirler, çoğu zaman duygularını gizlerler. Gençken, genellikle aşık olurlar ve doğal saflıkları nedeniyle genellikle ilk aşklarında yanarlar.

Yaşları ilerledikçe o zaman aşık olmaları zordur, aşkları kazanılmalıdır. Erkeklerde sadakat ve güvenilirliğe değer verirler.

Bu kadınlardan iyi liderler olur. Ancak aile hayatında her zaman kocanın reisliğine boyun eğerler.

3. BİR KOLYE SEÇTİYSENİZ

Sen aşk kadınısın, sevimli ve şefkatli. Bu tür kadınların inanılmaz kadınsı güçleri var, yeterince tatlı gülümsüyorlar ve tüm dünya şimdiden ayaklarının altında dönüyor. Ancak bu gücü nadiren kullanırlar.

Bununla birlikte, bu kadınların kendileri genellikle, doğal nezaket nedeniyle, zayıf bir adam seçer ve tüm hayatları boyunca onunla yaşarlar.

Bunu yapmaya değmez çünkü o zaman bu kadınların kadın gücü tükeniyor. Ve bir başka ilginç gerçek de, bu tür kadınların tümü papatyaya bayılıyor.

4. BİR YÜZÜK SEÇTİYSENİZ

Sen zarif bir kadınsın. Genellikle bu kadınlar çocukluktan itibaren parlak bir güzelliğe sahiptir. Ancak kendileri insanları güzelliğine göre değil, yalnızca içsel niteliklerine göre değerlendirirler.

Hemen hemen her erkek bu tür kadınlarla evlenmeyi gizlice hayal eder. Rafine, her zaman harika görünen bu kadın asla dağınık ve ya perişan görünmezler.

Bu kadınlar çok kibar ve sempatik, iyi arkadaşlar, doğuştan psikologlar. Ancak yakınlarında onları koruyacak güçlü bir adama ihtiyaçları vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN