Kurtlar Vadisi'nin Zaza dayısı "Günaha girdim" diyerek anlattı, ortalık karıştı! Sosyal medyadan paylaştığı itiraflar şok etti

Kurtlar Vadisi'nin Zaza dayısı "Günaha girdim" diyerek anlattı, ortalık karıştı! Sosyal medyadan paylaştığı itiraflar şok etti

Kurtlar Vadisi’nin Zaza dayısından şok itiraflar! "Günaha girdim" diyerek anlattı, ortalık karıştı! Ne kürtajı kaldı ne vergi kaçırması! Sosyal medyadan paylaştığı itiraflar şok etti! İşte Ali Sürmeli’nin Instagram paylaşımları...

Kurtlar Vadisi'nde "Zaza Dayı" karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin Instagram hesabından yapılan ifşa paylaşımları magazin dünyasında şok etkisi yarattı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde unutulmaz bir iz bırakan "Zaza Dayı" karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar, magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Ünlü oyuncu “itiraf ediyorum” etiketiyle bir dizi paylaşım yaptı.

KÜRTAJ İDDİASI

ekran-goruntusu-2024-02-10-092330.webp

Söz konusu ifşa paylaşımlarında, ünlü oyuncunun Didem Karataş'ı kürtaja zorladığı iddia edildi. Paylaşımda, “Torunum yaşındaydı diye çocuk istemedim. Zorla hastane ebesi kız kardeşim Gülben S. Tarafından kürtaj yaptırdım” ifadeleri kullanıldı.

ekran-goruntusu-2024-02-10-094024.webp

VERGİ KAÇIRMA İDDİASI

gf7hkdixoae9wny.webp​​​​​​​

Ayrıca, magazin dünyasını sarsan bu paylaşımlarda Ali Sürmeli'nin vergi kaçırdığı da iddia edildi. Vergi kaçırma iddialarının yer aldığı paylaşımlarda ise “Menajerim Cem Tatlıtuğ’un kız arkadaşının adına şirket üzerinden diziler ve sinema filmleri için anlaştığım ücretin yüzde 50’si resmi olarak bana geliyordu. Kalan yüzde 50 miktar oğlu Eren Sürmeli hesabına ve elden veriliyordu.” şeklinde ifadeler kullanıldı.

gf7hkdmxmaa0xth.webp​​​​​​​

MENAJERLİK ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada ve magazin dünyasında gündem olan bu ifşa paylaşımlarıyla ilgili Ali Sürmeli'nin menajerlik şirketinden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, Sürmeli'nin Instagram hesabının çalındığı belirtilerek, paylaşımların gerçek dışı olduğu vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN