Laz Kızı gözaltına alındı! Tiktok'ta saatler içinde on binlerce lira toplamıştı: Fenomenliği uzun sürmedi

Laz Kızı gözaltına alındı! Tiktok'ta saatler içinde on binlerce lira toplamıştı: Fenomenliği uzun sürmedi

Tiktok’ta açtığı yayınlarla gündem olan Laz Kızı gözaltına alındı! Saatler içinde on binlerce lira toplamıştı! Fenomenliği uzun sürmedi! Laz Kızı neden gözaltına alındı? İşte detaylar...

Sosyal medya platformu TikTok üzerinden yayın yapan ve izleyicilerin gönderdiği hediyelerle büyük bir gelir elde eden 'Laz Kızı' rumuzlu G.D. (35), gözaltına alındı. Bugün Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sonucunda G.D. emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

LAZ KIZI NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

laz-kizi-neden-gozaltina-alindi-1.png

G.D.'nin sosyal medya üzerinden kısa sürede on binlerce lira kazanması ve gündeme gelmesi üzerine yapılan gözaltı gerekçesi, yayınlarının müstehcen içerik taşımasıydı. G.D. gömleğinin düğmelerini açarak göğüs dekolteli yayın yapması nedeniyle "Müstehcenlik" suçlamasıyla gözaltına alındı. TikTok platformunda "@lazkizi3405" ismiyle canlı yayınlarını sürdüren G.D., eleştiri ve yorumlara sıra dışı yanıtlar vererek dikkat çekti. Özellikle gömleğinin düğmelerini açması konusundaki isteklere, "Araladım daha ne yapayım?" şeklinde cevaplar vererek tepkileri üzerine çekmişti.

6 AYLIK HAMİLE OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

G.D., emniyet işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Gözaltı gerekçesi "Müstehcenlik" olan G.D., ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak hakkında yurt dışı yasağı uygulanacağı öğrenildi. Ayrıca G.D.'nin 6 aylık hamile olduğu da mahkeme sürecinde ortaya çıktı.

G.D., haberlerde adı geçtikten sonra rumuzunu değiştirip yayınlarına devam etmiş ve kısa sürede binlerce takipçi kazanmıştı. İfadesinde eşinin kazancının yetersiz olduğunu iddia eden G.D., izleyicileri arasında ahlak üzerine yapılan yorumlara “Bana akıl verme bana para ver” şeklinde sert tepkiler vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN