'Laz Kızı'na rakip çıktı! 'Donsuz Kelly' lakaplı kadının müstehcen yayını büyük tepki çekti! İzleyenler akıl tutulması yaşadı!

'Laz Kızı'na rakip çıktı! 'Donsuz Kelly' lakaplı kadının müstehcen yayını büyük tepki çekti! İzleyenler akıl tutulması yaşadı!

TikTok'tan yayın yapan ve yayında yaptıkları yüzünden büyük tepki çeken 'Laz kızı' isimli kadın, teşhircilik suçlamasıyla gözaltına alınıp kısa süre sonra da serbest bırakılmıştı. Şimdi de 'Donsuz Kelly' lakaplı bir kadın benzer yayınlar açmaya başladı. Müstehcen görüntülerini paylaşıp para kazanmaya çalışan kadın dikkatleri ve tepkileri üzerine çekti.

Geçtiğimiz günlerde 'Laz kızı' kullanıcı adıyla TikTok'ta yayınlar açan ve müstehcen görüntüleri sayesinde kısa sürede 100 bin liraya yakın para kazanan kadın büyük tepki çekmişti. Evli olduğu öğrenilen kadının müstehcen yayınlarına eşini de dahil ettiği ortaya çıkmıştı.

zczczc.jpg

Tepkilerin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış, emniyetteki ifadesinde "Yayınlar yapıyordum, o yayınımda ben bilerek göğsümü açmadım, gergindi düğmem koptu. O gün ki yayınımdan sadece 7 bin 500 lira kazandım. Aylık da 20 ilâ 30 bin lira kazanıyordum. Şimdi hesabımı dondurdum. Ailem açmama izin vermiyor" diyen kadın, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

tiktokk.jpg

ŞİMDİ DE 'DONSUZ KELLY' ORTAYA ÇIKTI

Bu olayın gündemde geniş yer tutmasının ardından benzer bir olay daha yaşandı. TikTok hesabından yayınlar açan ve yayınlarda eşarp ve gecelik giyerek dans eden 'Donsuz Kelly' lakaplı kadın, olay yarattı. Kelly yayın esnasında "20-25 yaşlarında dolgun maaşlı, arabası olan, evi olan bir sevgili arıyorum. Maaşı en az 10 bin olsun, benim masraflarımı karşılayabilecek bir sevgili arıyorum" ifadelerini kullandı.

dondsdf.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN