TikTok'ta yaptığı müstehcen yayınlarla tepki çekmişti! 'Laz Kızı' hakkında şoke eden gerçek ortaya çıktı!

TikTok'ta yaptığı müstehcen yayınlarla tepki çekmişti! 'Laz Kızı' hakkında şoke eden gerçek ortaya çıktı!

TikTok'ta para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayın yaparak 1 saatte 100 bin lira toplayan Laz Kızı kullanıcı adına sahip G.H. dün gözaltına alınmış ve ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Laz Kızı lakaplı kadının 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayıp yaparak 1 saatte 100 bin lira toplayan Laz Kızı kullanıcı adıyla bilinen G.H. isimli kadının yaptığı gündemde geniş yer tutmuştu. Dün gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan kadının 5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı söz konusu görüntülerin kaldırılması ve erişimin engellenmesi talebinde bulundu.

zczczc.jpg

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA: VİDEOLARIN KALDIRILMASINI TALEP ETTİK

Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklama yaptı. Açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan bir TikTok kullanıcısının uygunsuz görüntülerle hediye ve bağış toplaması haberleriyle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Haberlere konu olan sosyal medya kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımlarda; çocukların psikososyal gelişimini olumsuz yönde etkileyecek, çocukların ihmal ve istismarı ile kadınlara yönelik hakaret içerikli, küçük düşürücü, kişi onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte görsellere yer veren görüntülerin yer aldığı anlaşılmıştır. Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce bahsi geçen içeriğin kaldırılması, erişimin engellenmesi talebinde ve şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN