Laz Kızı ve Donsuz Kelly'e kötü haber! Müstehcen yayınlara karşı harekete geçiliyor! Yeni kararlar alındı!

Laz Kızı ve Donsuz Kelly'e kötü haber! Müstehcen yayınlara karşı harekete geçiliyor! Yeni kararlar alındı!

Son dönemde kullanıcılar TikTok'ta müstehcen yayınlar yapılmaya başlanmış ve bazı kişiler bu yayınları kazanç kapısına çevirmeye başlamıştı. Donsuz Kelly ve Laz Kızı gibi isimler sosyal medyada gündem olmuş ve bazı isimler gözaltına alınmıştı. Yetkililer bu konuda harekete geçti, radikal kararlar alındı.

Sosyal medya platformu TikTok'ta yapılan müstehcen yayınlar son günlerde gündem olmuştu. 'Laz kızı', 'Donsuz Kelly', '1 milyon beğenide romantik anım var' yayınları epey tepki toplamıştı. Yaşanan bu olaylar sonrası yetkililer harekete geçti. Toplumda tepkilere yol açan olaylar sonrası harekete geçildi. TikTok'ta müstehcen yayın yapıp para kazanan fenomenlere yönelik ciddi yaptırımlar geliyor.

YAYINLAR KONTROL ALTINA ALINACAK

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, TikTok yetkilileri ile görüştü. SOMİDER Başkanı Prof. Dr. Levent Arslan, "TikTok yetkilisinin Meclis'te verdiği bilgiye göre editöryal sistemle beraber artık bu yayınlar kontrol altına alınacak ve müstehcen, Türk aile yapısına aykırı her türlü yayın durdurulacak" dedi. Topluluk kurallarını ihlal eden canlı yayınlar sonlandırılacak ve tekrarındaysa hesaplar tamamen kapatılacak" dedi.

tiktok.jpg

ŞİKAYET OLURSA ANINDA KAPATILACAK

Kanal D Haber'in haberine göre; Bu noktada yayınlardan rahatsız olanlara da önemli bir görev düşüyor. O hesaplarla ilgili ne kadar kısa sürede çok sayıda şikayet olursa platform o hesapları anında kapatabiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN