TikTok'ta dekolte verip paraları götürmüştü! Laz Kızı’nın cezası belli oldu: Müstehcenlik suçundan hapis yatacak

TikTok'ta dekolte verip paraları götürmüştü! Laz Kızı’nın cezası belli oldu: Müstehcenlik suçundan hapis yatacak

Laz Kızının cezası belli oldu! TikTok’ta açtığı yayınla bir gecede 160 bin TL kazandığı iddia edilen Laz Kızı’na soruşturma başlatılmıştı. TikTok'ta dekolte verip paraları götürmüştü! Müstehcenlik suçundan hapis yatacak...

Sosyal medya platformu TikTok'ta 'Laz kızı' adlı hesap üzerinden müstehcen içerikli yayınlar yapan ve para topladığı iddia edilen Gül Hatun'un başı, polis tarafından yapılan gözaltı ile derde girmişti.

Konuya ilişkin başlatılan soruşturma tamamlandı.

LAZ KIZI’NIN SAVUNMASI

Tiktok'a videosu bomba gibi düşmüştü 'Laz kızı gözaltına alındı'

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre, 35 yaşındaki Gül Hatun'un açtığı yayında 160 bin lira kazandığını ifade ettiği ama olayın duyulmasıyla hesabını kapattığı ve soruşturma başlatıldı.

Hatun'un savunmasında, uzun süredir çalışmadığını ve TikTok'ta açtığı yayınlara takipçilerinden gelen hediyeleri nakit olarak hesabına aktardığını söylediği ortaya çıktı.

Savunmasında Hatun, TikTok'tan 30 bin lira kazandığını ve yaptıklarının suç olduğunu bilmediğini belirtterek dosyadaki görüntülerin ocak ayında yayınlandığını, özel bölgelerini göstererek takipçilerinden para talep ettiğini kabul etti.

LAZ KIZI’NIN CEZASI BELLİ OLDU

İddianamede müstehcen içerikli görüntülerin çocukların da serbestçe izleyebileceği bir platformda paylaşıldığı belirtilerek, Gül Hatun hakkında 'müstehcenlik' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN