Laz Kızı'nın ardından bir de bu çıktı! Karısı ile yatakta canlı yayın açtı! Olay yaratan anlar tepkilerin odağı oldu!

Laz Kızı'nın ardından bir de bu çıktı! Karısı ile yatakta canlı yayın açtı! Olay yaratan anlar tepkilerin odağı oldu!

'Laz kızı' lakaplı kadının TikTok canlı yayınındaki müstehcen görüntüleri olay olmuş ve gündemde geniş yer bulmuştu. Gün geçmiyor ki akıl almaz bir olay daha yaşanmasın. TikTok'ta yayın yapan bir adam karısıyla birlikte yatakta uzanırken yayın açtı. Yatakta uzanırken canlı yayın yapan çift, "1 milyon beğenide romantik anım mı var?" sözleriyle gündem oldu.

Son dönemde TikTok'ta yaşanan akıl almaz olaylar Türkiye'nin gündeminde geniş yer tutuyor. Tepki çeken görüntülere bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz haftalarda olay yaratan 'Laz kızı' lakaplı kadının ardından eşiyle yatakta uzandığı anlarda canlı yayın açan bir adam gündem oldu.

Yataktan canlı açan çift, yorganın altında yattıkları anları takipçileriyle paylaştı. Canlı yayına katılanlardan hediye isteyen çifti, kendisine hediye gönderenlerin isimlerini tek tek söyledi. Çiftin o anları sosyal medya kullanıcılarının da tepkisine neden oldu.

yatdgf.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN