TikTok'ta müstehcen görüntülerle canlı yayın yapmıştı! Laz kızı aylık gelirini açıkladı: "100 bin lira..."

TikTok'ta müstehcen görüntülerle canlı yayın yapmıştı! Laz kızı aylık gelirini açıkladı: "100 bin lira..."

Geçtiğimiz günlerde TikTok’ta çektiği videolardan dolayı gündem olan ve gözaltına alınan Laz Kızı lakaplı G.D., aylık gelirini açıkladı. Herkes bir saatte 100 bin lira kazandığını söylüyordu. Olayın iç yüzü belli oldu…

Laz kızı lakaplı 35 yaşındaki G.D., geçtiğimiz haftalarda tiktok üzerinden açtığı canlı yayınlarla gündem olmuştu. Canlı yayınlardaki müstehcen görüntülerle insanların hedefi haline gelen Laz kızı, gözaltına alınmıştı. Yapılan sorgulamalar sonrasında serbest bırakılan kadının aylık kazancı ortaya çıktı.

yeni-proje-4.jpg

100 BİN LİRA KAZANDIĞI SÖYLENİYORDU

TikTok Canlı yayınında göğüslerini açarak yayın yapan las kızı lakaplı kadın tartışmalara konu olurken bir kesim bir saatte 100 bin TL kazandığını iddia etmişti. İddialar sonrasında konuyu açıklık getiren kadın, aylık kazancının ne kadar olduğunu açıkladı. Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“1 saatte 100 bin lira kazanmadım. O gün 7 bin 500 lira kazandım. 5-6 ayda 20 bin lira kazanıyordum. Kazancım 20 bin TL ile 30 bin TL arası. Bilerek göğsümü açmadım. Düğmem koptu. Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN