Listeye bak burcuna göre hangi tatlısın öğren! 12 burç 12 tatlı!

Listeye bak burcuna göre hangi tatlısın öğren! 12 burç 12 tatlı!

Gezegenlerin en gizemli durumu hiç kuşkusunuz Astroloji. Hareketleriniz bile burcunuza göre şekilleniyor. Koç burcunun inatçılığı Balık burcunun duygusallığı derken uzmanlar şimdi de burçlara göre tatlı analizi yaptı. Yediğiniz tatlı burcunuzun bir özelliğini yansıtıyor. İşte burçlara göre sevdiğiniz tatlı

Her burcun kendine göre has özelliği var. Kimisi duygusal kimisi tamamen akılcı. Sadece kişisel davranışlar değil yediğiniz tatlı bile burcunuza göre şekilleniyor. Sizde burç özelliğinize göre en duygun tatlınızı öğrenmek istemisiniz? Duyacaklarınız sizi çok şaşırtacak

12nisancarsambagunlukburcyorumlari.jpg

Uzmanlar burçların özelliklerine göre tatlıları şu şekilde eşleştiriyor:

Koç: Çikolatalı Sufle - Koç burcu enerjik ve cesur olduğu için, güçlü ve etkileyici bir tatlı olan çikolatalı sufleyi temsil edebilir.

20220910-burclar-aleminin-enleri-belli-oldu-iste-burclarin-dikkat-ceken-ozellikleri-310564-5a6297cb4633cb6b42b8.jpg

Boğa: Tiramisu - Boğa burcu lüks ve konforu sever, bu nedenle zengin ve kremalı bir tatlı olan tiramisu ile eşleşebilir.

tatlilarnelerdir.jpg

İkizler: Meyve Tabağı - İkizler burcu değişken ve esnek olduğu için, farklı meyve çeşitlerini bir arada sunan meyve tabağı ile uyum sağlar.

cikolata.jpg

Yengeç: Sütlaç - Yengeç burcu aile ve evle ilişkilendirildiğinden, geleneksel ve ev yapımı bir tatlı olan sütlaç ile bağlantılıdır.

Aslan: Altın Yaldızlı Trüf - Aslan burcu lüks ve gösterişli olduğu için, altın yaldızlı ve şık sunumlu trüf ile uyumlu olabilir.

Başak: Cheesecake - Başak burcu mükemmeliyetçi ve detaycı olduğu için, düzgün ve kusursuz görünümü ile bilinen cheesecake ile eşleşebilir.

burc1.jpg

Terazi: Macaron - Terazi burcu zarif ve estetik açıdan güzel şeylere değer verir, bu nedenle renkli ve şık görünümlü macaron ile uyum sağlar.

Akrep: Kara Orman Pastası - Akrep burcu tutkulu ve gizemli olduğu için, derin ve yoğun lezzetiyle bilinen kara orman pastası ile eşleşebilir.

Yay: Ekşi Tatlı Limonlu Tart - Yay burcu maceracı ve özgürlüğüne düşkün olduğu için, ekşi ve tatlı lezzetlerin bir araya geldiği limonlu tart ile uyum sağlar.

pastatarifi.jpg

Oğlak: Profiterol - Oğlak burcu disiplinli ve başarılı olduğu için, özenli ve titiz bir şekilde hazırlanan profiterol ile eşleşebilir.

Kova: Moleküler Gastronomi Tatlıları - Kova burcu yenilikçi ve sıradışı olduğu için, moleküler gastronomi yöntemiyle yapılan özgün tatlılar ile uyum sağlar.

Balık: Lavanta İle Aromalı Panna Cotta - Balık burcu duyarlı ve hayalperest olduğu için, hafif ve yumuşak dokusu ile lavanta aromalı panna cotta ile eşleşebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN