MasterChef Fatma Nur'dan olay değişim! Son halini gören "Bu sen misin?" dedi

MasterChef Fatma Nur'dan olay değişim! Son halini gören "Bu sen misin?" dedi

MasterChef Türkiye'de tavırları ile dikkat çeken Fatma Nur Uçar'ın son paylaşımı ağızları açıkta bıraktı. Yarışmacının yüzündeki değişim gözlerden kaçmadı. Bakın Fatma Nur Uçar ne halde geldi?

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yemek yarışmasının olaylı yarışmacısı Fatma Nur Uçar bu defa Instagram hesabıyla gündeme geldi. Programda tavırlarıyla bazen gerginliklere neden olan Uçar'ı hiç böyle görmediniz.

62f2c0e2b57f15296414d038.jpg

MASTERCHEF FATMA NUR ŞAŞIRTTI

MasterChef Türkiye'deki hareketleriyle yarışmacılar kadar jüri üyelerini de kızdıran ve geçen aylarda Acun Ilıcalı'nın sinirlenmesine neden olan Fatma Nur Uçar'ın sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Uçar'ın sosyal hayattaki halini gören gözlerine inanamadı.

aaa-1708.jpg

MAKYAJLI HALİNİ GÖREN TANIYAMADI

Instagram hesabından yayınladığı makyajlı ve dekolteli fotoğrafıyla yorum yağmuruna tutulan Fatma Nur'un o hali olay oldu.

fatmanurucar.jpg

Bazı kullanıcılar ise "Evrim geçirmiş" "Fatma bu sen misin?" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN