Masterchef Türkiye'ye katılan tek CHP'li Tanju Özcan iddiası

Masterchef Türkiye'ye katılan tek CHP'li Tanju Özcan iddiası

tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye her hafta bir ile giderek çekimlerini yapıyor. Programın 2 Aralık Perşembe günü yayınlanan son bölümü Alanya'da çekildi. Sosyal medyada ise Masterchef Türkiye ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, programın çekimleri için davet edilen siyasetçiler genellikle AK Partili isimlerden seçiliyor. Eğer siyasetçi olmazsa valiler davet ediliyor. Bu olayın tek istisnası ise Bolu Belediyesi Başkanı Tanju Özcan!

Masterchef Türkiye yarışması tv8 ekranlarında yayınlanan izlenme oranı yüksek bir program olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Programın Antalya'nın Alanya ilçesinde çekilen son bölümünde eleme adayları belli oldu. Programda 15. hafta geride bırakılırken oynanan dokunulmazlık ve bireysel dokunulmazlık oyunları sonucu, potaya giden 5. ve 6. yarışmacı kırmızı takımdan seçildi.

MasterChef Türkiye'de yöresel yemekler, özel konuklar için hazırlandı. Konukların verdiği oylar sonucunda 25-10 skorla kazanan Mavi takım oldu. Haftayı 2-1 galip kapatan Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı Dilara kazandı ve Görkem'i 5. eleme adayı olarak seçti. Konseydeki oylama sonucunda potaya giren son isim ise Safanur oldu.

masterchefturkiye-262639339-1245616875920583-3911629407481621765-n.jpg

ÖZEL KONUKLAR 'ÖZEL' OLARAK SEÇİLİYOR İDDİASI

Programda yarışmacılara oy veren özel konukların 'özel' olarak seçildiği iddiası tüm gözlerin MasterChef Türkiye'ye yönelmesine neden oldu. Sosyal medyada gündeme getirilen iddiaya göre, programa her hafta davet edilen siyasiler genellikle iktidar partilerinden seçiliyor. Eğer siyasi bir isim programa katılamazsa gidilen ilin valisi ya da yerel yöneticisi programda yer alıyor. Bu uygulamanın şimdiye kadar tek istisnası ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu.

İşte o iddia:

Twiter'de Ömer Faruk Metin isimli kullanıcı, "Masterchef TR'de her hafta bir şehre gidiliyor & siyasetçiler davet ediliyor. Sürekli dikkatimi çeken bir olay vardı; aşağıda görselleştirdim. Eğer gidilen yerin belediye başkanı iktidar ortağı partilere mensup değilse valiler davet ediliyor. Katılabilen tek CHP'li ise Tanju Özcan"

mer-faruk-metin.jpg

Resim

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN