Matrix 4 ne zaman vizyona girecek? Matrix 4 konusu ne, oyuncuları kimler?

Matrix 4 ne zaman vizyona girecek? Matrix 4 konusu ne, oyuncuları kimler?

2000'li yıllara damgasını vuran 'Matrix' serisinin 4. filmi 22 aralık 2021'de sinemaseverlerle buluşacak. Aynı kadroyla çekilen filmin adı 'The Matrix: Resurrections' olarak açıklandı. İşte, Matrix 4 fragmanı ve ilk fotoğraflar...

WhatIsTheMatrix'te yayınlanan görüntülere erişebilmek için Matrix filmiyle özdeşleşmiş olan kırmızı ve mavi haptan birinin seçilmesi gerekiyor. Seçim sonucunda birbirinden farklı görüntüler gösteriliyor. Video bittiğinde diğer hap seçilerek farklı görüntülere de ulaşılabiliyor.

MATRIX 4 FRAGMANI

MATRIX 4 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Görselleri paylaşılan Matrix 4 filmi, Türkiye 22 Aralık 2021 Cuma günü sinema salonlarında gösterime girecek.

Paylaşılan görüntülerde Neo ve Trinity olmak başta olmak üzere hikayenin birçok karakteri görülebiliyor.

neo-keanu-reeves-e-trinity-carrie-anne-moss-matrix-4.jpg

MATRIX 4 KONUSU NE?

Neo, kaynağa giderek Mimar'ın ağzından Matrix ile ilgili tüm gerçekleri öğrendikten sonra seçimini diğer seçilmişlerden farklı olarak yapar ve döngü bozulur. Yeri kazmakta olan makineler Zion'a girer ve tam anlamıyla bir makine-insan savaşı başlar. Artık tüm gerçeklerin farkında olan Neo, Makineler şehrine giderek bir anlaşma teklif eder. Tüm Matrix'i ele geçirmiş ve yakında Makine şehrini de yok edecek olan Smith'i öldürecek, karşılığında ise barış sağlanmış olacaktır.

2021-09-08-110910.jpg

MATRIX 4 OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Lana Wachowski'nin üstlendiği The Matrix: Resurrections filminin oyuncu kadrosunda; Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN